שאלה מטרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה
    חסוי
    07/12/2014

מה הסיכוי שדופק של עובר יפסיק פתאום? אני מדברת על הריון מהפריה ואני בת 26 ללא ילדים.אני כרגע שבוע 8 וכמה ימים ועשיתי בדיקה אחרונה לפני כמה ימים ונאמר לי שגודל העובר תואם את ההריון והדופק תקין והכל בסדר ושאין לי מה לבדוק עוד רק עוד 3 שבועות בשקיפות. אני קוראת הרבה דברים שממש מלחיצים אותי ואחרי כמה שנים של טיפולים אני כל כך מפחדת על ההריון הזה. מה הסיכויי שהכל יהיה בסדר לפי הנתונים שנתתי? תודה מראשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד פרט קטן

חסוי
    07/12/2014

אם זה משנה אז גם בעלי בן 26 ואנחנו בריאים ברוך השם. אין עבר של הפלות רק הריון חוץ רחמי אחד שתוצאה מהזרעה שעברתי ניתוח והחצוצרה הוצאה ואז צילום רחם יצא תקין. מצטערת על כל השאלות אני פשוט כל כך לחוצה ומפחדת מדברים שאני קוראת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים נוספים

חסוי
    07/12/2014

אם זה משנה אז גם בעלי בן 26 ואנחנו בריאים ברוך השם. אין עבר של הפלות רק הריון חוץ רחמי אחד שתוצאה מהזרעה שעברתי ניתוח והחצוצרה הוצאה ואז צילום רחם יצא תקין. מצטערת על כל השאלות אני פשוט כל כך לחוצה ומפחדת מדברים שאני קוראת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים נוספים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/12/2014

אני כבר עניתי לך שהסיכויים קטנים ביותר ולאור מה שאת כותבת אני בטוח שלא יפסיק הדופק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חסוי
    08/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו