אחרי ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי ivf
    לירז
    08/12/2014

שלום
    לפני שבוע עשיתי החזרת 2 עוברים יפים.
    במהלך רב השבוע היו לי כאבים ועקצוצים בחזה אך ביומיים האחרונים
    ירדו הכאבים והנפיחות בחזה ואני חשה תסמיני מחזור אופיינים לי כמו מיגרנה. חשוב לי לציין כי אתמול בניגוב הופיע כתם דם אדום ורוד שהלך ופחת . רציתי לשאול האם הירידה בכאבים בחזה ותסמיני המחזור קשורים להשפעת זריקת האוביטרל שירדה? או שמא לטיפול שלא צלח?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/12/2014

הופעת הכתמה דמית,והעלמות התסמינים התלויים בהורמונים יכולה לרמז על אפשרות של כשלון הטיפול,אולם בכל מקרה אם לא תקבלי מחזור אופייני בצעי את בדיקת הדם להיריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

לירז
    08/12/2014

תודה

ואין לזה קשר להשפעת זריקת האוביטרל שירדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

לירז
    08/12/2014

אשמח לתשובה לגבי האוביטרל כי הדימום פסק.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ivf - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    08/12/2014

דימום קל עשוי להופיע בתקופת ההשרשה של העובר ברחם, מספר ימים לאחר החזרת העוברים. קרוב לוודאי הירידה בכאבים משנית לזמן שחלף מהטיפול ההורמונלי ואינה קשורה להצלחת או אי הצלחת הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו