מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גסטוןאלה08/12/2014
היי
הריון טבעי.
כתמים חומים כבר 4 ימים, עם כאבי בטן חזקים בבטן תחתונה. בא. סאונד הכל תקין. שבוע 8. תאומים.
קיבלתי אנדומטרין פעמיים ביום, בינתיים אין שיפור. אבל אין החמרה. פעמיים שלוש ביום כתם חום סגול גדול.
ביקשתי היום לקבל גסטון, הרופא נתן לי חד פעמי 50 מג השובע ועוד אחד לשבוע הבא ואמר שזה במקום האנדומטרין. לדעתו לא צריך אבל התעקשתי.
ושעץייפ אחרי הזריקה כאבי הבטן נעלמו. ממש הרגשה אחרת.
זה קורה לי גם אחרי נרות האנדומטרין אם כי אחרי כמה שעות הכאבים חוזרים.
אני מבינה שלא נוטים לתת בהריון טבעי וכו' אבל זה מוכיח את עצמו. איך ממשיכים מכאן? לצערי אני אגיע למרפאה של הריון בסיכון רק בעוד שבועיים. הרופא הנוכחי עושה מה שאני מבקש כי מבחינתו זה לא מזיק ולא מועיל. אבל מינון של 50 גר גסטון אחת לשובע זה מעט ממה שאני מבינה, בנות לוקחות כל יום.
מה התמיכה המיטבית במצב כזה?
ועד מתי? בהנחה שאני מבינה שלא הכרחי אבל מאוד רוצה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014ניתן להעלות את המינון למספר פעמים בשבוע עד להעלמות הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור, ההפרשות נפסקו
אלה09/12/2014כמה שעות לאחר הזריקת גסטון הראשונה.
חברה רופאה הפחידה אותי שאם מפסיקים תמיכה לפני שבוע 12 או לפחות שבוע 9 מלא רירית הרחם צונחת ומתרחשת וסת... ?! אני היום שבוע 8. האם זה שקיבלתי תמיכה בנרות 3 ימים וגסטון אחד מחייב אותי להמשיך עוד כמה ימים/שבועות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור, ההפרשות נפסקו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/12/2014יתכנו הפרשות דמיות קלות כאשר יורדות רמות ההורמונים אך המצב אינו מחוייב. אם רמות הפרוגסטרון גבוהות מספיק אין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל שלקחתי זמן קצר
אלה10/12/20144 ימים, השאלה אם זה לא משגע את הגוף להפסיק או שכדאי להמשיך עוד שבוע שבועיים. אני בשבוע 8+1.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגלל שלקחתי זמן קצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2014מספר ימים לאחר הפסקת הדמם הייתי מפסיק את התמיכה היות ומבחינה פיסיולוגית והורמונלית היא מיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לפרופ' אשכנזי וד"ר מכטינגר
אלה10/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)