טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    מירב
    09/12/2014

בת 25 שחלות פוליצסטיות ללא עודף משקל משמעותי ללא שיעור לא לקחתי גלולות בעבר היה הריון כימי יחיד לפני שנתיים שהסתיים מהר כיום נשואה מנסה להכנס להריון 9 חודשים בערך טבעי מחזור סדיר כאבי מחזור קשים לפני חודשים נטלתי אקקלומין וזריקת אוביטרל וקיום יחסים שלא צלח ונכשל בעלי יש לו ספירת זרע 6 מיליון בדיקת זרע ראשונה אשר קיים יחסים יומיים לפני הבדיקה ולדעתי צריך להשלים לבדיקה נוספת צילום רחם תקין אבל הרופא רוצה לתת לי גונל f ואוביטרל להזרעה אני לא רוצה לפוצץ את עצמי בהורמונים להשמין להתנפח מצבי רוח במיוחד שיש לי רקע נפשי של חרדות ocd אין פתרון אחר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/12/2014

טיפול מכוון להשריית ביוץ עם השבחת הזרע והזרעות תוך רחמיות נראה הפתרון במצבך במיוחד שעברו כבר 9 חודשים שאת מנסה ללא הצלחה,בנסיבות אלו ולאור העובדה שהיית בהיריון בעבר המצב מוגדר כאי פריון משני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו