בחילות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בחילות
    אלה
    11/12/2014

היי

הריון תאומים, טבעי, גיל מבוגר.

יש הסבר פיזיולוגי למה החל משבוע 6 אני סובלת מבחילות והיום, שבוע 8 וחצי - גם הקאות. לפני זה לא סבלתי מאלה.
    האם זה קשור לדופק ולהיווצרות השילייה? אשמח לדעת מה גורם לזה. והאם יש אמת שזה מעיד על תקינות השילייה?

שנית היו לי הפרשות חומות וכאבי בטן כמו לפני וסת שנעלמו עם קבלת אנדומטרין כ-4 ימים ואחד גסטון.. הפסקתי את הכל והופיע לי כתם שחור שחור. האם זה דם קרוש ישן או שיש מה לדאוג? ההפרשות חוזרות מעט, זה סימן שצריך לחזור לתמיכה?
    אני מבולבלת כי מצד אחד אומרים שכבר לא צריך כי השילייה אחראית על הפרוגסטרון בשלב הזה ומצד שני זה מלחיץ.

תודות לפורום המופלא ולצוות שמנהל אותו,
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/12/2014

בגלל רמות הורמונליות גבוהות יותר בהיריון תאומים קיימת שכיחות גבוה יותר של בחילות והקאות בהיריון,בכל מקרה הטיפול התמיכתי לקראת שבוע 7 מסיים את תפקידו,ויש לעקוב אחרי השינויים בהיריון ללא קשר לתמיכה ההורמונלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו