שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מודאגת
    11/12/2014

אני בשבוע 7+1 נוטלת אוטרגוסטאן נר של 200 בבוקר ונר של 200 בערב ודופסטון כדור בבוקר וכדור בערב

היום בבוקר החדרתי נר אוטרגוסטאן ואחרי כ 40 דק' הלכתי לשירותים (הייתה לי יציאה) וראיתי שהנר יצא ממש בצורת נר, לאחר מכן לקחתי כרגיל את הדופסטון.

עכשיו - אני לא יודעת מה לעשות - לרחת עוד נר אוטרגוסטאן? (כיוון שיצא) או שמשהו הספיק קצת להספג אחרי 40 דק'...?

מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/12/2014

לא לעשות כלום,ממילא כל הנרות והתרופות מוסיפות בארופן שולי ביותר את ההורמונלים ובשלב זה עומד להסתיים התפקוד התמיכתי שלהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . אם כך אקח את הנר הבא במועדו

מודאגת
    11/12/2014

כרגיל ?
    ויש לי שאלה נוספת - כפי שרשמתי אני נוטלת גם אוטרגוסטן 200 נר בבוקר ונר בלילה וגם כדור דופסטון 10 מ"ג אחד בבוקר וכדור נוסף בבוקר. האם ישנה בעיה עם השילוב של 2 התרופות? האם זה בסדר לקחת דופסטון בהריון? (אני שבוע 7+1 ויש לי תור לרופא רק שבוע הבא)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה...

מודאגת
    11/12/2014

אם כך לקחת את הנר של הערב במועדו הרגיל?
    ויש לי שאלה נוספת -מאחרי ההזרעה - כפי שרשמתי אני נוטלת גם אוטרגוסטן 200 נר בבוקר ונר בלילה וגם כדור דופסטון 10 מ"ג אחד בבוקר וכדור נוסף בבוקר. האם ישנה בעיה עם השילוב של 2 התרופות? האם זה בסדר לקחת דופסטון בהריון? לא יכול לגרום לנזק? (אני שבוע 7+1 ויש לי תור לרופא רק שבוע הבא)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . אם כך אקח את הנר הבא במועדו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/12/2014

אין בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו