הזרעות בזמנים שונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעות בזמנים שונים
    מור
    13/12/2014

שלום רב,
    בחודש פברואר ומרץ השנה עשיתי שתי הזרעות רצופות בשילוב כדורי איקקלומין שלא צלחו לאחר מכן לקחתי הפסקה ממש ארוכה עד לחודש נובמבר ( לפני כחודש) שכבר טופלתי באמצעות זריקות פיורגון שגם לא צלחה והחודש שוב הזרעה אך עם מנופיור..כלומר עד עכשיו עברתי 3 הזרעות כושלות לצערי וההזרעה הרביעית מקווה שתצליח , יש לציין כי יש לי פרופיל הורמנלי תקין עם ספק לשחלות פוליציסטיות למרות שהמחזורים שלי סדירים ואין לי שום תסמין חריג , אך יש חודשים שכנראה בהם אני לא מבייצת.. וזרע במצב טוב. בנוסף אני בת 23...
    השאלה היא, האם זו נחשבת להזרעה רביעית לפי אחוזי ההצלחה של הסטטיסטיקה? כלומר הסטסטיסטיקה עומדת על אחוזי הצלחה גבוהים בהזרעה רביעית רצופה, אך זו אינה רצופה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעות בזמנים שונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעות בזמנים שונים - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    13/12/2014

הסיכוי להצליח תלוי בסיבה חאי הפריון ובגיל האשה. באם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין והיות ואת צעירה, סיכוייך טובים ואין חשיבות אם ההזרעה רצופה או לא. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו