מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגתמעיין16/12/2014
הייתי היום באולורסאונד אני שבוע 8+4 נצפה דופק ועובר מתאים לשבוע ההריון
מיד אחרי הבדיקה הלכתי לשירותים וראיתי מעט דם על התחתונים ובניגוב
הגעתי הבייתה והלכתי שוב לשירותים הדימום ממש נחלש אך בשתן יצאו מין חתיכות ורודות קטנות לשירותים
מה זה יכול להיות? בגלל שרק יצאתי מהבדיקה נראה לי אולי חסר טעם לעלות למיון... האם לדאוג? מה יכולות להיות החתיכות הורודות הקטנות שיצאו בשירותים? היה לי אותם גם אחרח הזרעה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר17/12/2014בדרך כלל זה קורה אחרי אולטרה-סאונד נרתיקי.
זה יעבור ואין מה לדאוג.
אני מקווה שעשית בשנים האחרונות משטח צואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לעלות להבדק היום שוב?
מעיין17/12/2014היום אין דימום. עברתי הפלה לפני שנה וחצי כמעט ולכן אני חרדה.
מדאיג אותי בעיקר החתיכות הורודות הקטנות שנפלו לשירותים כשעשיתי פיפי מה זה יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לעלות להבדק היום שוב? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/12/2014זה מהבדיקה ולא תהיה הפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בכל זאת אעשה בדיקה היום כדי להיו
מעיין17/12/2014להיות רגועה האם יש סכנה כלשהיא בבדיקת אולטרסאונד יום אחרי יום בשבוע 8+4 - 8+5?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם כדאי לעלות להבדק היום שוב? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014הפרשה נרתיקית עם הכתמה דמית בעקבות הבדיקה-אם עבר הרי שזה חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטתי ללכת לעשות שוב אולטרסאונד
מודאגת17/12/2014בשביל השקט הנפשי שאהיה רגועה.
האם יש סכנה באולטרסאונד יום אחרי יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטתי ללכת לעשות שוב אולטרסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר17/12/2014לא צריך לעשות כי עוד פעם יופיע דימום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם הסיכון שבאולטרסאונד? אפשר
מעיין17/12/2014אולי ביטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה עם הסיכון שבאולטרסאונד? אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014במידה והדבר מרגיע אותך במעי בדיקה בטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לא יוכלו לראות יש סכנה בוגינלית
מעיין17/12/2014יום אחרי יום?
ואם לא יוכלו לראות יש סכנה בוגינלית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014בכל מקרה אין מקום לשום דאגה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)