טיפולי IVF בבית חולים שיבא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי IVF בבית חולים שיבא
    חסוי
    17/12/2014

שלום.
    אני עוברת בזמנים האלה טיפולי IVF בבית חולים שיבא ואני מאוד מתלבטת האם להמשיך בבית חולים הזה או לעבור.
    זה תמיד נראה שהם יותר מידי עמוסים ואין תשומת לב מספקת לכל מטופלת. תמיד שאני יוצרת קשר טלפוני עם האחיות אני תמיד מרגישה חוסר סבלנות איתי וממש רוצים לסיים את השיחה כמה שיותר מהר, וזה מכניס אותי ללחץ ואני שוכחת בכלל מה רציתי לשאול. אני מקבלת רק הנחיות, ללא הסברים. אפילו הדרכה איך איפה להזריק הורמונים אני לא קיבלתי - הייתי איך שהוא להסתדר בעצמי ואני מאוד מקוה שעשיתי את זה נכון.
    בכל מקרה היית רוצה לדעת - האם ההתנהלות הזאת בדרך כלל מקובלת או כדאי לעבור למקום אחר.
    אני מרגישה לא נוח לשאול שאלות וככה אני מרגישה שמתפספסת הרבה אינפורמציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי IVF בבית חולים שיבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי IVF בבית חולים שיבא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2014

היחידה בתה״ש הינה מהיחידות הותיקות והטובות בארץ,ברור הוא שסף הרגישות של המטופלות הינו גבוה ביותר,לכן טוב תעשי שתשוחחי עם אחד מרופאי היחידה על תחושותייך ,ואני משוכנע שתקבלי הסבר שירצה אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם מי כדאי לשוחח?

חסוי
    17/12/2014

תודה על התשובה שלך.
    לא הבנתי עם אני יכולה לשוחח, יכול להיות שזו טעות הקלדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם מי כדאי לשוחח? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2014

עם אחד מרופאי היחידה כולל שני רופאים מפורום זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

חסוי
    17/12/2014

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/12/2014

את יכולה לדבר איתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות

רינת
    18/12/2014

הי קטיה,

אני יכולה להבין את התחושות שלך..כאחת שמטופלת בתה"ש...ההמתנה בבוקר עם כל כך הרבה בנות...אחיות שלא תמיד זמינות..אבל אני יכולה להגיד לך שמדובר בצוות מקצועי ביותר... אחיות נהדרות שעובדות תחת לחץ מטורף...ואין מה לעשות הביקוש לטיפול בתה"ש מאוד גבוה...מכירה הרבה בנות שהגיעו מהרפואה הפרטית לתה"ש...אז לפעמים צריך לספוג קצת אי נוחות...ולדעת שאת נמצאת בחממה...ואם יש לך שאלות...את יכולה לשלוח פקס לאחיות עם כל השאלות שלך..ואז בזמנם הן חוזרות אליך.... שיהיה לך המון בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מפריעה לי להמתין

חסוי
    18/12/2014

אני מבינה הכל, ואני מבינה את ההמתנה ואין לי בעיה עם זה. פשוט כשמגיעה הטור שלי אז ההרגשה שרוצים לסיים כמה שיותר מהר ולעבור הלאה וכל השאלות שלי פשוט מפריעות לעבודה השוטפת. אני גם חושבת שזה לא הגיוני שבכלל לא קיבלתי שום הדרכה איך להזריק הורמונים ואיפה. אף אחד לא הסביר לי, נתנו רק חוברת לקרוא והייתי צריכה להסתדרר בעצמי איך שהוא. אני באמת מבינה את כל הלחץ, לפעמים צריך פשוט קצת לעצור ולראות את התמונה הכוללת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיחסות

רינת
    18/12/2014

קודם כל צריך להירגע...והכי פשוט קל וזמין להגיע לחדר אחיות בקופ"ח ולקבל מהם את כל העזרה ההדרכה והסיוע הנדרש. ואת לא צריכה להתמודד עם ההזרקות לבד.
    ואחרי שתיכנסי לזה...הכל יראה לך יותר קל ופשוט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיחסות - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    20/12/2014

חבל לשמוע שזאת התחושה שלך. צוות היחידה משתדל להיות קשוב למטופלות ולסייע ככל שאפשר. לעיתים, אכן קיים עומס. את יכולה להשאיר הודעות במשיבון של היחידה והמזכירות או האחיות יחזרו אלייך בהקדם. כמובן שאם את מרגישה צורך את מוזמנת להתייעץ גם עם רופא. ההמלצה לפנות גם לאחיות קופת החולים על מנת שידריכו את המטופלת לגבי צורת ההזרקה נובעת מכך שפעמים רבות חולף זמן מקבלת תוכנית הטיפול ועד התחלת הזריקות, ורצוי לרענן את הזיכרון בזמן אמיתי. הרבה הצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו