beta

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• beta
    אור
    17/12/2014

הי . שבוע 4 ו5 ימים ויצאה לי בטא 101 . אני לא יודעת אם אפשר להיות שמחה כי היום היו לי טיפה כתמים חומים רק בניגוב והתכווצויות קלות שפסקו. זה בהכרח מבשר רעות?
    מחר עושה בטא נוספת בגלל החשש מהדימום.האם אפשר כבר לצפות להכפלה ? אין בדיקות דם בשישי לכן לא בטוחה למה לצפות מחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    beta

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חידוד-הבטא היא מהיום

אור
    17/12/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• beta - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/12/2014

הביטה אמורה להכפיל את עצמה בטווח של יומיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.אפשר עוד שאלה אחת?

אור
    17/12/2014

בין היתר קיבלתי ממש עכשיו תוצאה של גלוקוז שגם אותה הוא נתן לי לבצע ויצא 93 כשהגבול העליון הוא מאה.לפני שבועיים יצא לי 76 -שתי הבדיקות היו בצום של 8 שעות.האם ש מקום לדאגה שזה במגמת עליה או להצמד לעובדה שזה עדיין בנורמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו