מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוות דעת מקצועיתאליה22/12/2014
שלום לרופאים היקרים,
אבקש את חוות דעתכם:
ביום ה21/11 שאיבה
ביום ה25/11 החזרה של שני עוברים
ביום ה-13 להחזרה בטא 328
ביום ה-15 793
ביום ה-17 1713
ביום חמישי האחרון, שזה שבוע אחרי, כלומר ביום ה-24 להחזרה -בטא 8417.
לא היתה הכפלה (לפי מיטב הבנתי היה צריך להיות בטא סביב 21,000)
היום עשיתי שוב בטא -11,410
היום לפי החישוב שנעשה לי אני בשבוע ה-6+3.
באולטרא סאונד אתמול, נצפה שק הריון רחמי אך עדיין לא נראה עובר ודופק.
אודה לדעתכם.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלתי בעצם היא..
אליה22/12/2014האם היו מקרים שהריונות עם נתונים כאלה הצליחו בסוף? זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי בעצם היא.. - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2014נתוני בדיקות הדם חשובות בהתחלה ולא היית צריכה לעשות יותר
אם באמת הרופא מיומן החרטות דופק בשבוע כזה אז היה צריך לראות .
בכל מקרה אין מה לעשות אלא לחזור על הבדיקה ואז חייב לראות דופק.
ישוב גם אם יש לך סימני הריון כמו חולשה ועייפות, בחילות וכו׳.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת מקצועית - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2014היה צריך לראות דופק בשבוע כזה אך לפעמים יש טעויות בבדיקה ולכן יש לחזור על הבדיקה בעוד 5 ימים וצריך להיות דופק.
הבדיקות לא חשובות אלא מה רואים באולטרה-סאונד.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים שלום, המשך...
אליה28/12/2014שלום לרופאים,
עשיתי אולטראסאונד שוב בשבוע 6+4 עדיין לא נראה עובר ודופק. הרופא אמר כי הוא רוצה להמשיך ולראות מה יהיה בהמשך, כיון שזה הריון יקר.
אמר לי לעשות היום בטא כדי לראות אם יורדת, ולבוא ביום ה- 7+4 שוב. (זה יהיה ביום שלישי הקרוב בע"ה).
עשיתי היום בטא -15840. אני היום בשבוע 7+2
ביום שני שעבר היתה 11400
כלומר הבטא עולה. אבל לא מכפילה.
לשאלתך, יש לי בחילות, עקצוצים בחזה ואת כל התסמינים הידועים.
אני מחכה בכליון עיניים ליום שלישי בע"ה, וברור לי שהאולטראסאונד יהיה הדבר הוודאי.
אך אני רוצה לשאול אתכם שאלה:
היתכן הריון תקין למרות שהבטא לא מכפילה את עצמה, אלא רק עולה?
תודה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוות דעת מקצועית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2014קיים חשש שמדובר בהיריון לא תקין-הפלה נדחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)