שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רויטל
    25/12/2014

שאלה
    המחזור שלי סדיר 28 יום בול! החודש האחרון הייתי מאוד חולה (שפעת) בשבוע שעבר הייתי אמורה לקבל חיכתי חיכתי כלום. עשיתי בדיקה אחריי יום איחור פס חזק ואחד חלש חלש .( בשלב זה כבר ממש התלהבתי) אמרתי נחכה ליום ה-30. לא מקבלת , ואפילו אין סימן . עשיתי בדיקה נוספת פס חזק ואחד חלש חלש . ואז קיבלתי אבל מחזור קשה ומר אחריי 31 יום, ב-19 לחודש. עכשיו שיערתי שזה בגלל שהייתי חולה בגלל כל הכדורים הופיע האיחור הזה. אבל מה פשר 2 הפסים!!?? בזמן וסת ביצעתי בדיקה והופיע לו פס אחד בודד ועצוב . הייתי אצל רופא הנשים שלי אתמול ושאלתי אותו מה פשר העיניין. אמר שככל הנראה היה לי הריון כימי, ושהייתי יכולה לגלות בוודאות אם הייתי עורכת בדיקת דם לבטא בזמן איחור. ועוד אמר שאם כן היה לי כזה דבר שזה מעודד. (השאלה את מי..) קראתי כאילו היה מפגש בין זרע וביצית אבל לא השרשה..
    בקיצור מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/12/2014

קודם כל רק שהעובר משתרש יש בדיקה חיובית בדם.
    אני לא יכול להגיד מה היה ואם הריון כימי ולא לא קשור לשום עידוד.
    תנסי שוב להרות וזהו.....
    נקווה שבגלל שהשפעת חלפה ,החודש יהיה לכם נחמד יותר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו