פלקווניל לפני IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פלקווניל לפני IVF
    אני
    27/12/2014

האם יש בעיה בהתחלת טיפול בפלקווניל כחודש לפני IVF וכמובן בזמן הגירוי ההורמונלי וההחזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלקווניל לפני IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלקווניל לפני IVF - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/12/2014

ניתן לקחת את הפלקוויניל בהיריון בהוראת הרופא המטפל המידע לגבי השפעת התרופה בהיריון הינו מוגבל,בכל מקרה יכולתה של התרופה להקטין התלקחות של המחלה(זאבת)במיוחד בהיריון כגורם העלול לגרום להתפרצות המחלה מרבית המטלים ממשיכים עם התרופה גם במהלך ההיריון-פני לרופא המטפל לקבלת הנחיות ברורות בנדון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    28/12/2014

הכוונה היא האם אין בעיה לקחת את הפלקווניל לפני ובזמן טיפול ה IVF עצמו?
    כלומר האם התרופה עלולה לפגוע בהצלחת הטיפול עצמו ע"י הפרעה לפעילות אחת מהתרופות שמעורבות בטיפול. (מנופור, צטרוטייד, אוביטרל)
    אין לי לופוס אלא APLA והראומטולוגית רשמה לי את זה בגלל הפלות חוזרות שקרו למרות שימוש בקלקסן ואספירין.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אני
    29/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/12/2014

התרופה לא אמורה לעשות נזק להשתרשות,יחד עם זאת אם היא אינה הכרחית במקרה שלך או ניתן להשתמש בתרופה אלטרנטיבית הייתי שוקל לשנות את התרופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו