דימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום
    מור
    31/12/2014

לפרופ' הנכבדים שלום..
    החודש עברתי הזרעה בשילוב מונופור , זו הזרעה השנייה בשילוב זריקות , הראשונה הייתה עם פיורגון... יש לציין שלפני זה ,בעבר ,עשיתי שתיים עם איקקלומין אך תמיד הרירית הייתה דקה מאוד כ-5.5 מ״מ , רק בזריקות הפורגיון והמונופור הרירית הייתה נורמאלית גודלה הייתה כ13 מ״מ, היום אחרי הזרעה הרביעית או השניה עם הזריקות (לא יודעת למה בדיוק להתייחס) יש לי דימום..דימום מוזר מאוד..מיימי כזה כמו הפרשה דמית כמו חוטים..אני לא יודעת אם זה מחזור או לא..מחר יש לי בדיקת דם להיריון..השאלה היא : האם מכאן אני מבינה שהטיפול לא הצליח? והאם כבר עדיף במקום לנסות עוד פעם הזרעות, להתחיל תהליך של הפריה?
    אגב אני בת 22 פרופיל הורמונאלי תקין אך עם ספק לשחלות פוליציסטיות. בנוסף חצוצרה שמאלית חסומה. וזרע תקין. מה דעתכם?
    מתוסכלת מאוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    31/12/2014

כמה זמן לאחר ההזרעה הופיע הדימום הקל? באותו היום או למחורת יכול להיות תגובתי להזרעה עצמה וחסר משמעות. מספר ימים לאחר מכן יכול להיות דימום סביב ההשרשה. בשל גילך הצעיר, סיכוייך להרות טובים מאוד. ההחלטה האם לעבור להפריה מתקבלת לאחר 3-4 מחזורים של זריקות והזרעות לפחות.
    הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה- דימום

מור
    31/12/2014

הדימום הופיע היום כ-12 ימים לאחר ההזרעה האחרונה , אגב זה עדיין לא התחזק אבל עדיין יש דימום קל ואין ספק שזה מרגיש כמו מחזור ממש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה- דימום - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/01/2015

קרוב לודאי שמדובר בהכתמה דמית לפני מחזור,אם כי אם לא יופיע דמם מחזורי אופייני יש לבצע בעוד 3 ימים בדיקת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו