שאלה קצת משונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת משונה
    חסוי
    04/01/2015

אני שבוע 12+4 לפני שבוע שקיפות עורפית הכל היה תקין. אני כל הזמן בחרדות שפתאום הדופק לא יפסיק חס וחלילה או שיקרה משהו. זה הריון ראשון מהפריה אחרי כמעט 3 שנים. יש לי תור לרופא רק שבוע.הבא ואז אוכל לראות באולטרסאונד אם הכל עדיין בסדר.השאלה שלי אם קורה משהו לא טוב או דופק מפסיק(פשוט קראתי דברים באינטרנט).האם אפשר לדעת את זה? כאילו אמור להיות דימום או כאבים משונים או משהו כזה? עד עכשיו הכל בסדר אני פשוט בחרדות כל הזמן. אני בת 26. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת משונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת משונה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    04/01/2015

הסיכון כי הדופק יפסיק כעת נמוך בהתחשב גילך. לעיתים יופיעו דימום או כאבים אם ההריון אינו תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

חסוי
    04/01/2015

אם אין לי לא דימום ולא כאבים חריגים אז רוב הסיכויים שהכל ממשיך להתפתח תקין? מצטערת על כל השאלות פשוט קראתי המון.דברים שאני מצטערת שקראתי בכלל כי אני כל הזמן בלחץ בגלל זה.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    04/01/2015

הסיכוי גבוה מאוד אם שההריון תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו