בדיקת אולטרסאונד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת אולטרסאונד
    חסוי
    08/01/2015

היי אני שבוע 13 מהפריה.היום היתי אצל הרופא הנשים שלי והכל בסדר ברוך השם. יש לי תור עוד 3 שבועות לסקירה מוקדמת והרופא שלי אמר לי לקבוע תור אליו שוב רק בעוד 6 שבועות. הרופא נשים שלי יוצא לחופש ובגלל זה קבעתי אצלו תור רק בתחילת חודש 3 שזה עוד חודשיים. אז עוד 3 שבועות אעשה שוב אולטרסונד בסקירה אבל אחרי זה יוצא מצב שאני לא יעשה אולטרסאונד חודש ועשרה ימים בערך. האם זה לא יותר מידי? האם זה בסדר לא להבדק קצת יותר מחודש? אשמח לתשובה כי זה ממש מטריד אותי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אולטרסאונד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אולטרסאונד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/01/2015

אין בעיה בתנאי שנשלחת לבצע גם את בדיקת החלבון העוברי בשבועות 16-18

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן נשלחתי אבל

חסוי
    08/01/2015

האם זה בסדר שיגיעו תוצאות שלא אראה את זה לרופא מכיוון שהוא לא נמצא? האם כדאי ללכת עם התוצאות לרופא נשים אחר רק בשביל לראות שהכל בסדר או שעדיף כבר לחכות לרופא שלי?תודהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן נשלחתי אבל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/01/2015

אין כל בעיה שתמתיני עד שובו של הרופא המטפל שלך,כמובן בתנאי שהסקירה ובדיקת החלבון העוברי יהיו תקינים ,במידה וימצא ממצא חריג יהיה צורך להתיעץ עם רופא לפני שובו של הרופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו