שאלות לגבי מנופור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי מנופור
    צ'יפופו
    14/01/2015

התחלתי להזריק מנפור לפני שלושה ימים , ואמורה להמשיך עוד שלושה. חדשה בטיפולי פוריות . בעצם אין לי בעיית פוריות ,אלא שאני מבוגרת , רוצה להרות.

1.לפי מה מחליט הרופא מה הכמות שהמטופלת מקבלת?
    2. הרופא אמר להזריק כל יום , ולא ציין את יום הביקורת - אז ביום הזה לא להזריק?
    3. הוא לא ציין את שעת ההזרקה ,אז התחלתי להזריק בבוקר ומזריקה בבוקר . הביקורת בערב . כלומר בבוקר אני מזריקה , אח"כ למחרת בערב רואה את הרופא . זה משנה ?

בתודה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי מנופור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד קצת מידע

צ'יפופו
    14/01/2015

לפי מה שקיבלתי אני אמורה להזריק 6 ימים (כאמור מזריקה בבוקר) , ביום השביעי בערב הביקורת. האם זה בסדר שההזרקה בבוקר?

שאלות לשם ידיעה: מה עושה הגוף עם ההורמונים? האם הוא משתחרר מהם בעזרת השתן?

איך פועל המונפור - אם לרופא אין זמן , אז אולי יש אתר ידידותי לאנשים כמוני , משהו בבחינת ivf for dummies ?

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לגבי מנופור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/01/2015

קביעת המינון נעשית לפי מספר נתונים הנוגעים לגילך,הרזרבה השחלתית שלך,משקלך,תגובה קודמתטיפול להשריית ביוץ לצורך הזרעה או הפריה חוץ גופית.
    יש להזריק עד יום הביקורת ולהמתין להוראת המשך,לטעמי כדאי שתזריקי בשעות אחה"צ או הערב,היות והמעקב שלך נעשה בערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוו!!!

צ'יפופו
    14/01/2015

הרבה תודה על התגובה וההתייחסות . העניין הוא שמזה שלושה ימים אני מקבלת את הזריקה בבוקר . אז נראה לי שאמשיך בבוקר , ופשוט אקח עוד זריקה אחת ביום ראשון - שאז אחה"צ הביקורת.

יש לי כאבים קלים בצד ,במפרק של הירך , אבל לא נראה לי שזה קשור , ואין רופא עד יום ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו