מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לגבי מנופורצ'יפופו14/01/2015
התחלתי להזריק מנפור לפני שלושה ימים , ואמורה להמשיך עוד שלושה. חדשה בטיפולי פוריות . בעצם אין לי בעיית פוריות ,אלא שאני מבוגרת , רוצה להרות.
1.לפי מה מחליט הרופא מה הכמות שהמטופלת מקבלת?
2. הרופא אמר להזריק כל יום , ולא ציין את יום הביקורת - אז ביום הזה לא להזריק?
3. הוא לא ציין את שעת ההזרקה ,אז התחלתי להזריק בבוקר ומזריקה בבוקר . הביקורת בערב . כלומר בבוקר אני מזריקה , אח"כ למחרת בערב רואה את הרופא . זה משנה ?
בתודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד קצת מידע
צ'יפופו14/01/2015לפי מה שקיבלתי אני אמורה להזריק 6 ימים (כאמור מזריקה בבוקר) , ביום השביעי בערב הביקורת. האם זה בסדר שההזרקה בבוקר?
שאלות לשם ידיעה: מה עושה הגוף עם ההורמונים? האם הוא משתחרר מהם בעזרת השתן?
איך פועל המונפור - אם לרופא אין זמן , אז אולי יש אתר ידידותי לאנשים כמוני , משהו בבחינת ivf for dummies ?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות לגבי מנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2015קביעת המינון נעשית לפי מספר נתונים הנוגעים לגילך,הרזרבה השחלתית שלך,משקלך,תגובה קודמתטיפול להשריית ביוץ לצורך הזרעה או הפריה חוץ גופית.
יש להזריק עד יום הביקורת ולהמתין להוראת המשך,לטעמי כדאי שתזריקי בשעות אחה"צ או הערב,היות והמעקב שלך נעשה בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו!!!
צ'יפופו14/01/2015הרבה תודה על התגובה וההתייחסות . העניין הוא שמזה שלושה ימים אני מקבלת את הזריקה בבוקר . אז נראה לי שאמשיך בבוקר , ופשוט אקח עוד זריקה אחת ביום ראשון - שאז אחה"צ הביקורת.
יש לי כאבים קלים בצד ,במפרק של הירך , אבל לא נראה לי שזה קשור , ואין רופא עד יום ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)