סיכויי כניסה להריון בIVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכויי כניסה להריון בIVF
    שירן
    15/01/2015

שלום. אני אשמח לדעת הערכה גסה לגביי סיכויי הכניסה שלי להריון בהפריה חוץ גופית. אני בת 25 עם שחלות פוליציסטיות הושג ביוץ באמצעות כדורים/ זריקות. בעלי בן 29, ונתוני הזרע שלו הם נמוכים. לאחר השבחה 3.5 מיליון תקינים. תנועתיות 33% עברתי שתי הזרעות ובקודמת התנועתיות הייתה 65% אך הכמות הייתה קטנה יותר 2 מיליון תקינים. אחרי 2 סבבים של איקקלומין אחד עם הזרעה ואחד עם זריקות והזרעה הרופא החליט שעוברים להפריה.
    צילום רחם שלי תקין.
    בנתונים כאלו, מה הסיכויים שלי להיכנס להריון תוך מספר חודשים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכויי כניסה להריון בIVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי כניסה להריון בIVF - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/01/2015

סיכוייך להרות בכל מחזור טיפולי הינם כ-40%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ושאלה נוספת.

שירן
    15/01/2015

האם החזרה של שני עוברים מעלה את הסיכוי לקליטה של אחד? כי שמעתי דעות לכאן ולכאן. והאם לאור מצבי יאפשרו החזרה של שניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ושאלה נוספת. - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    15/01/2015

בנשים שגילן מתחת ל-30, ההמלצה הקיימת היא להחזיר עובר אחד בשלושת הנסיונות הראשונים. החזרת שני עוברים מעלה סיכון להריון תאומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו