סקירה מוקדמת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סקירה מוקדמת
    חסוי
    16/01/2015

יש לי עוד שבוע וחצי סקירה מוקדמת בעה. אם חס וחלילה משהו לא תקין אצל העובר אז הרופא שמבצע את הבדיקה יגיד לי את זה באותו רגע או פשוט ירשום רק? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה מוקדמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה מוקדמת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/01/2015

אני מעריך שתדווחי על כל סטיה מהתקין ותקבלי הסבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

חסוי
    16/01/2015

מה הסיכויים שבסקירה הכל יהיה תקין? אני בת 26 הריון שני אחרי שהראשון היה חוץ רחמי והוצאה חצוצרה.זה הריון מהפריה בגלל בעיית זרע.שקיפות עורפית יצאה תקינה וגם הבדיקת דם ברוך השם.מה הסיכויים בעצם לאור הנתונים שנתתי שגם בסקירה הכל יהיה בסדר ושבעזרת השם עוד כמה חודשים אלד ילד בריא? תודה רבה אני פשוט לחוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה.תודה

חסוי
    17/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/01/2015

הסיכויים גבוהים ביותר שהכול תקין בסקירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו