סכרת היריונית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סכרת היריונית
    שיר
    17/01/2015

עושים לי סקירות מכוונות עקב אומפלוצלה , ציפ גנטי תקין ובנוסף בגלל ערך אחד גבוה בהעמסת סוכר 183 אחרי שעה אני מודדת סוכר אחרי האוכל כאשר אני לא תמיד אני מצליחה לעמוד בדיאטה והיו ימים באים הסוכר עלה ל-150, 143 אבל רוב הזמן אני בסדר אבל בטווח העליון של 87-90 בצום ו-114-120 אחרי אוכל. האם זה יכול להעיד על תסמונת בקוויד וודמן כרגע העובר בסדר במדידות סטיית תקן של שבוע לכאן ולכאן. האם במצבי כדאי לבצע סקירת מערכות שלישית שלא יהיו לי חלילה הפתעות. מה ההשלכות בגלל הסכרת למה עליי לשים לב במהלך הלידה ואחריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת היריונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת היריונית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/01/2015

מי אמר לך על התסמונת ומה הקשר לסכרת?
    סכרת באופן כללי גורמת לעובר גדול, ריבוי מי שפיר ואף לבעיות קשות יותר אם הסכרת לא מאוזנת.
    לגבי התסמונת תשאלי את מי שהעלה את הבעיה למה הוא חושב ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת

שיר
    17/01/2015

שלום שוב לגבי התסמונת לא נאמר עליה בהקשר לסכרת נאמר לי שבודקים סמנים בגלל האומפלוצלה.

בגלל האומפלוצלה והסכרת האם יש המלצה לבצע סקירה שלישית אני לחוצה שהכל יהיה בסדר למרות שבשתי הסקירות נמצא רק אומפלוצלה תודה לאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    17/01/2015

בשל האומפלוצלה אכן רצוי מעקב יותר קפדני. סקירה שלישית, נוספת, בהחלט יכולה להיות חשובה במקרה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו