לאחר ivf ראשון בחיי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר ivf ראשון בחיי
    לולה
    17/01/2015

אני בת 34, בצילום רחם אובחנו חצוצרות חסומות, הופניתי לivf , כל הבדיקות תקינות ובמשך 8 ימים טופלתי בגונאל f, צטרוטייד וזריקת הביוץ אוביטרל, בשאיבה נשאבו 13 ביציות, מתוכן הופרו 7 , 4 באיכות מעולה. הזרע הוא מבנק זרע באיכות מעולה לפי טענת הרופאים. ביום רביעי האחרון הוחזרו לי 2 עוברים והונחיתי להמשיך אך ורק עם נרות וגינליים.
    שאלותיי הן :
    1. האם זה תקין שמאז השימוש בנרות אני מרגישה מעין "נזילה" שקופה מימית מהפות? כמו שתן שקוף ללא ריח וצבע.
    2. מה סיכוי ההצלחה במקרה כזה? יש לי המתנה של עוד שבוע וחצי וזה מטריד נורא!
    3. אני סובלת נורא מעצירות, הפסקתי קפה וסיגריות שלפני הטיפולים עזרו לי וכיום לא מוכנה לחשוב על זה מהפחד להכשיל את ההריון. מה עושים?
    תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ivf ראשון בחיי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ivf ראשון בחיי - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    17/01/2015

לאחר שימוש בתכשירי פרוגסטרון וגינלי חלק מהנשים ידווחו על הפרשות ועל תחושה שהנרות לא נספגים במלואם. על אף התחושה, במרבית המקרים הפרוגסטרון שנספג מספיק. שיעורי ההצלחה הממוצעים הם כ-30%. יש להמתין לבדיקת בטא 12 יום לאחר ההחזרה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו