מיון זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיון זרע
    אלי
    18/01/2015

שלום, בעלי ואני לפני שאיבה (שתהיה ביום שלישי). אנחנו החלטנו לעשות מיון זרע החודש כחלק מהטיפול (יש בעיית זרע - מורפולוגיה מאוד נמוכה, תנועתיות איטית וכו).
    בכל אופן, ידוע לי שלפני שאיבה ונתינת זרע אומרים לא לקיים יחסים במשך מספר ימים.
    בעלי לא היה בבית במשך כמעט שבועיים ולא היתה פליטת זרע כלל ועכשיו אנחנו ממש לפני שאיבה.
    האם הזרע "זקן" מדי ויכול להביא לתוצאות לא טובות במיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיון זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיון זרע - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    19/01/2015

רצוי להמתין 2-7 ימים טרם בדיקת הזרע. עם זאת, ניתן לעשות הזרעה גם לאחר שבועיים של המנעות. בעת מתן הזרע תקבלו אינפורמציה מדוייקת על איכותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיון זרע - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/01/2015

מה זה מיון זרע?
    אם את מתכוונת למה שעושים בבר אילן ?
    בכל אופן מי שעושה הכי טוב את בחירת הזרע זה הביולוגיות במעבדה.
    זה לא משנה אם בעלך לא נתן זרע זמן מה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

אני
    20/01/2015

קראתי לא פעם תגובות שלך בעניין מיון הזרע ..
    האם השיטה לא הוכיחה את עצמה ..
    אני לאחר 7 שאיבות ובכולן הזרע שתקין אגב לא מפרה את הביציות רגיל אלה רק באיקסי .ואיכות העוברים בינונית ..האם המיון ובחירת הזרע התקין ביותר לא תעזור לנו ..? הרופא שלי אומר שהדבר לא מחזיק מים ואין הוכחות אבל קראתי שיש זוגות שרק המיון עזר להם או כך חשבו .
    בת 29 בעלי 43 ..כל הבדיקות תקינות ..היו הריונות שנפלו בשבוע 5 או 6 ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו