האם יש לי עוד סיכוי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש לי עוד סיכוי?
    שירלי
    21/01/2015

אני אחרי שני הריונות באמצעות IVF הבת הקטנה שלי בת 4.5 מאז עשיתי החזרה של קפואים IVF מלא שלא צלחו האחרון ביוני עם 9 ביציות שגודלו חמישה ימים ומהם נותרו שני עוברים "פחות מוצלחים".
    בעקרון בעיית פוריות לא מוסברת, מחזורים סדירים, בת 38.
    החודש ניסיתי לתפוס את הביוץ באופן טבעי, אחרי כמה ימים היו לי סימנים של דם אבל רק סימנים בלי דימום והיום יש לי איחור של 6 ימים ועדיין הפרשות שקופות.
    היום היתי בטרם בגלל לחץ בחזה ובחילה עשו לי בדיקת הריון בשתן שיצאה בטא שלילית.
    יש לי שתי שאלות:
    1. האם כדאי לי לעשות בדיקה נוספת, בדיקת דם או שתן ויש מצב שמשהו יתפספס.
    2. אלו בדיקות אני צריכה לעשות על מנת לדעת אם יש לי עדיין סיכוי להרות באמצעות IVF,
    אני יודעת שאני צריכה ללכת לבירור אצל רופא נשים אבל רוצה לדעת מה לבקש, כי חייבת להודות שאחרי הילדה השנייה כשהלכתי לעשות בירור של בעיית קרשיות יתר שאובחנה בהריון התגובות משני רופאי הנשים שטופלתי אצלם וגם אלו של צוות רופאי הפריון היו תסתפקי בשניים שיש לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי עוד סיכוי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי עוד סיכוי? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/01/2015

מתקבל הרושם שאינך בהריון,נראה שמדובר בשיבוש במחזור הוסת שלך ,העכוב בכניסתך להריון נובע במידה רבה עקב התבגרותך,וחזקה על הרופא המטפל שייעד לך פרוטוקול אופטימלי בנסיבות המקרה על מנת להפיק את התוצאות המירביות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו