מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש לי עוד סיכוי?שירלי21/01/2015
אני אחרי שני הריונות באמצעות IVF הבת הקטנה שלי בת 4.5 מאז עשיתי החזרה של קפואים IVF מלא שלא צלחו האחרון ביוני עם 9 ביציות שגודלו חמישה ימים ומהם נותרו שני עוברים "פחות מוצלחים".
בעקרון בעיית פוריות לא מוסברת, מחזורים סדירים, בת 38.
החודש ניסיתי לתפוס את הביוץ באופן טבעי, אחרי כמה ימים היו לי סימנים של דם אבל רק סימנים בלי דימום והיום יש לי איחור של 6 ימים ועדיין הפרשות שקופות.
היום היתי בטרם בגלל לחץ בחזה ובחילה עשו לי בדיקת הריון בשתן שיצאה בטא שלילית.
יש לי שתי שאלות:
1. האם כדאי לי לעשות בדיקה נוספת, בדיקת דם או שתן ויש מצב שמשהו יתפספס.
2. אלו בדיקות אני צריכה לעשות על מנת לדעת אם יש לי עדיין סיכוי להרות באמצעות IVF,
אני יודעת שאני צריכה ללכת לבירור אצל רופא נשים אבל רוצה לדעת מה לבקש, כי חייבת להודות שאחרי הילדה השנייה כשהלכתי לעשות בירור של בעיית קרשיות יתר שאובחנה בהריון התגובות משני רופאי הנשים שטופלתי אצלם וגם אלו של צוות רופאי הפריון היו תסתפקי בשניים שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש לי עוד סיכוי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2015מתקבל הרושם שאינך בהריון,נראה שמדובר בשיבוש במחזור הוסת שלך ,העכוב בכניסתך להריון נובע במידה רבה עקב התבגרותך,וחזקה על הרופא המטפל שייעד לך פרוטוקול אופטימלי בנסיבות המקרה על מנת להפיק את התוצאות המירביות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)