סימני הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סימני הריון
    חסוי
    21/01/2015

היי אני שבוע 15הריון מהפריה. לפני שבוע וחצי עשיתי אולטרסאונד והכל היה תקין ברוך השם. עוד שבוע יש סקירה מוקדמת ואני כבר לא יכולה לחכות. איך יודעים עד אז שהכל תקין? אין לי הרגשה משונה חוץ מכאבי בטן מידי פעם וטיפה רואים בטן של הריון. אם חס וחלילה משהו לא תקין אני אמורה להרגיש? עד עכשיו הכל בסדר כולל שקיפות עורפית. אשמח אם תענו ותרגיעו אותי עד הסקירה המוקדמת.ועוד שאלה מתי בערך כבר רואים בטן של הריון ממש? מודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני הריון - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    21/01/2015

במידה והשקיפות העורפית תקינה, קיים סיכוי גבוה להריון תקין. על פי רוב אין חשים בתלונות מיחדות בהריון לא תקין בשלב זה, פרט לדימום. בטן של הריון יכולה להופיע גם בשלב מאוחר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

חסוי
    21/01/2015

ברוך השם אין דימומים או משו שמסמן על דימום אז קרוב לוודאי שהכל בסדר?ואני בת 26 זה הריון ראשון עשינו הפריה בגלל זרע חלש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/01/2015

כל הסיכויים שהכול תקין-המשיכי במעקב כמקובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו