מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוזל בחצוצרהספיר26/01/2015
בת 27 נכנסתי להפריות בשל חצוצרה שמאלית חסומה בצד שקרוב לרחם, שאר הצילום רחם תקין, היסטוסקרופיה תקינה. ביצעתי 3 שאיבות באחת שאבו 8 והופרו 7, באחת 5 והופרו 4 ואחת 5 והופרו 4.. בשתי הפעמים הראשונות היו גם מוקפאים ובאחרונה החזרנו 3 והיה הריון כימי. הרירית תמיד טובה , שיניתי פרוטוקול אצל רופא אחר, הפעם הגעתי לגירוי יתר קל.. האסטדריול היה מעל 10,000 נשאבו 13, מתוכן 10 תקינות, 8 הפריות ובסוף 5 עוברים.. בדרך כלל העוברים שנותרים הם תמיד דרגה a, הפעם היו 2 דרגה a ו 3 דרגה b... ..הרופא אמר שזה בסדר גמור רק שהתגלה נוזל בעת השאיבה הזאת ולכן הוחלט להקפיא את כולם. כרגע החלטנו לעשות עוד שאיבה והקפאת עוברים ואז לבצע ניתוח לכריתת החצוצרה .. לאור הנתונים של העוברים בשאיבה האחרונה, הרירית היפה, כמות ההפריות, את הביציות מפרים רגיל והגיל שלי ושל בעלי 26-27.. האם אתה חושב שאני אהיה בהריון בסוף אחרי כריתת החצוצרה עם הנוזל?.. עברתי כבר 4 שאיבות ו6 החזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל בחצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2015מצער מאוד שהממצא הזה התגלה רק עתה ויכול היה לחסוך ממך את הסבל המיותר-הירוסלפינגס(נוזל בחצוצרה)מפחית את שיעורי ההריונות בהפריה בשיעור של 50% ומגדיל את שיעור ההפלות,לפיכך הגישה העכשווית הינה להוציא את החצוצרה הנגועה לפני כל טיפול,לכן המלצתי היא לכרות את החצוצרה לפני כל טיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יעשה את הניתוח, ואז יהיו לי
ספיר26/01/2015סיכויים טובים להיכנס להריון לאור גילי והנתונים שסיפרתי??.. אני מפחדת מאוד מהניתוח ומהכל... עברתי כל כל הרבה עד עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן אני יעשה את הניתוח, ואז יהיו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2015סיכוייך ישתפרו ב-50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר מה דעתך? על מצבי?
חס26/01/2015האם הבנתי נכון שבזמן שאיבה נמצא נוזל בחצוצרה?
גם אם היה נוזל באותה שאיבה בחצוצרה היה צריך להחזיר עוברים.
לעצם השאלה שלך אז יש לראות את צילום הרחם לפני החלטה ולא לתת לך יעוץ על סמך מה שלא ראינו.
ההפריות בעבר החלו בגלל בעיות חצוצרתיות.
והחזרנו עוברים עם נוזל בחצוצרה והיו הריונות.
ניתוח יכול גם לפגוע בהספקת הדם לשחלה.
צריך לבדוק למה מתכוונים נוזל.
תשלחי את צילום הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר מה דעתך? על מצבי? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/01/2015על מנת לענות על שאלתך יש לראות את צילום הרחם.
אם הבנתי נכון, אז בזמן השאיבה ראו נוזל בחצוצרה?
גם אם ראו היה צריך להחזיר עוברים טריים.
התחלנו את ההפריות בגלל בעיות בחצוצרה והיו הריונות גם בחצוצרות עם נוזלים.
מצד שני ניתוח כריתת חצוצרה יכול לפגוע בהספקת דם לשחלה.
לכן תשלחי את הצילום ונראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה עם נוזל
אני26/01/2015היי ספיר
לפני כמה ימים עברתי את הניתוח הנ"ל
מאותה סיבה רק שאצלי פרופסור אשכנזי גילה את זה לפני כל ההליך של שאיבות והחזרות
אני יכולה להמליץ לך ליישם כל מה שפרופסור אשכנזי ממליץ עליו בעיניים עצומות מבלי חלילה לפגוע באף רופא אחר ??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספיר
גל26/01/2015גם אני לאחר 3 הפריות שכשלו והרופא הציע כריתת חצוצרה. אני כל כך מבינה לליבך, זה באמת עשוי להיות מפחיד ניתוח. אך ממה שבדקתי וקראתי הניתוח הזה הוא הכרחי כדי להגדיל את סיכויינו להיכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)