פרוגסטרון גבוה ביום 3 למחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון גבוה ביום 3 למחזור
    לירי
    26/01/2015

שלום רב,
    בת 40 פלוס 2 ילדים בריאים מהריונות ספונטניים. מנסה מזה שנה להכנס להריון נוסף. הזרעה ראשונה ללא הורמונים אך עם תמיכת קרינון הסתיימה בהפלה טבעית בשבוע 7. בפרופיל ההורמונלי נמצא פרוגסטרון 4.5 וכל שאר המדדים תקינים כולל progesterone OH 17 ו cortisol. צילום רחם תקין. המחזור שלי קצר וסדיר כל 20-21 יום אך עם הקרינון הגיע ל 25 ימים. FSH 7.8. מאז 3 הזרעות עם גונל שלא נקלטו. מכיון שאני שוקלת להתחיל ivf רציתי לדעת האם יש סיבה לרמת פרוגסטרון גבוה ביום זה של המחזור? מה הפרוגסטרון המקסימלי לצורך IVF? האם יש סיכוי להקלט עם רמה כזו? קראתי שלעיתים נותנים סטרואידים בכדי לדכא את הרמה הגבוהה ורציתי לדעת באיזה מקרים/רמות הורמונים הם ניתנים. האם רמה כזו של פרוגסטרון יכולה להפריע לתהליך ההפריה/השרשה או שיתכן שישנה בעיה בשל אורך המחזור?האם אני בתחילת גיל המעבר?
    מתנצלת על אורך השאלות.
    לירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

לירי
    27/01/2015

שב 3 ההזרעות הקודמות הפרוגסטרון יורד לפני הביוץ ואח"כ עולה לפי רמות תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/01/2015

בשלב זה אין לך בעיה עם הפרוגסטרון אשר יורד כפי שאת אומרת לקראת הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו