שליית פתח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שליית פתח
    לי
    27/01/2015

בוקר טוב, ביום ראשון אחרי דימום שהיה לי בשבת שהזכיר ווסת נבדקתי והרופא אמר שיש לי שליית פתח, אני בשבוע 9, נשארתי לנוח יומיים בבית. הדימום פסק ועכשיו יש רק הפרשות שהולכות ובאות. חזרתי לעבודה. הרופא לא נתן לי הנחיה להישאר בבית. איך צריך להתנהל עם שליית פתח בשבוע כזה? תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליית פתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לי- מניסיון אישי- תנוחיי ואל

מיטל
    27/01/2015

תעבדי גם אם העבודה בישיבה.
    לי הייתה שיליה נמוכה (שלב לפני פתח) בשבוע 16 והיו הפרשות חומות שהתגברו והגיעו לדימומים ולצערי המצב לא הסתיים טוב בכלל ועברתי הפלה עקב מיעוט מי שפיר בשבוע 19.
    מתוך דאגה - שבי ותנוחי!! כלום לא שווה את זה. תשמרי על עצמך ועל העובר ובע"ה יש מצב שהשיליה תעלה ככל שהרחם יתרחב, אבל זה לוקח זמן רב, לקראת שבוע 22...
    בהצלחה והמשך הריון בריא!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי- מניסיון אישי- תנוחיי ואל - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    27/01/2015

פעמים רבות שליה נמוכה בתחילת ההריון תשנה את מקומה ותעלה למעלה, כך שהדימום יפסק.
    אין הוכחות כי מנוחה תפסיק את הדימום אך חשוב לעקוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו