שאלות בנוגע להזרקות עצמיות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע להזרקות עצמיות?
    לימונית
    24/04/2008

ד"ר שלום רב,
    1) התחלתי את הדקאפפטיל יום אחד לפני התאריך שנקבע (עקב טעות). מדובר בפרוטוקול הארוך. האם גרמתי בכך לנזק כלשהו בסיכוי להצלחת הטיפול?

2) למדתי להזריק את הדקאפפטיל באופן עצמי. האם גם את האוביטרל מזריקים באותו האופן בדיוק (בבטן?)?

3) ברצוני ללמוד להכין גם את המנוגון. מבקשת הסבר כיצד מכינים את המינון הנכון ואיך?
    בפרוטוקול שלי יש ימים של 5 אמפולות וימים של 3 אמפולות. אנא הסבר מפורט גם לגבי ההכנות וגם לגבי מיקום ההזרקה בהזרקה עצמית ולגבי זווית המזרק בהזרקת המנוגון?

בתודה מראש,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימונית שלום

פרופ' שחר קול
    25/04/2008

1. לא.
    2. כן
    3. מציע לקבל הדרכה מסודרת כולל הדגמה עם אחות מהיחידה המטפלת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

לימונית
    25/04/2008

ד"ר קול שלום,
    הצעת שאקבל הדרכה להזרקת המנוגון ביחידה המטפלת אבל לא ברור לי איך אוכל לקבל הדרכה מאחות, כאשר המפגש שלי עם האחות ביחידה המטפלת מתבצע תמיד בשעות הבוקר ואת המנוגון אני צריכה להזריק בשעות הערב?

לכן, אם יש באפשרותך, אנא ענה לי על האופן המדוייק בו מוהלים ומזריקים - ואת מיקום ההזרקה וזווית המזרק?

בתודה מראש,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימונית שלום

פרופ' שחר קול
    25/04/2008

מציע לקבל הדרכה מסודרת בבוקר, ולהזריק בערב.
    הוראות בכתב זה כמו ללמוד שחייה בהתכתבות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר קול - תודה בכל מקרה.

לימונית
    25/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו