IVF בבי"ח ציבורי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF בבי"ח ציבורי
    לולי
    25/04/2008

שלום ,

ראשית אני רוצה להודות לך על הפורום ועל העזרה שלך ,, יישר כוח
    ומי ייתן וכל הרופאים יהיו כמוך :-)

אני לקראת IVF ראשון שלי,והסבירה לי בבי"ח שאני אמורה להיות מטופלת בו , כי בבי"ח המעקב של הטיפול כולל השאיבה וההחזרה מבוצעים ע"י אחד הרופאים שנמצא אקראית באותו היום בבי"ח ושאין רופא אחד שמטפל באישה מהתחלה (ההחלטה על הפרוטוקול) , מעקב אחריי ב. דם+זקיקים, ועד הסוף , כלומר שאיבה+החזרה.
    לכן רציתי לדעת האם כאשר במצב שמס' רופאים ייטפלו בי, האם דבר זה לא ייפגע בטיפול?
    האם זה ששיקול הדעת באופן הטיפול ובתזמון של הטיפול לא יכול להיות פחות טוב, כאשר מטופלים ע"י מס' רופאים בשלבים שונים של מחזור הטיפול?
    כלומר האם זה חיסרון שלא רק רופא אחד מלווה את האישה בכל מחזור הטיפול , אלא כל פעם רופא אחר שנמצא באותו יום בבי"ח?

המון המון תודות לך וחג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF בבי"ח ציבורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחר שלום

פרופ' שחר קול
    25/04/2008

הרופאים עובדים לרוב לפי פרוטוקולים אחידים, ולכן יש לקוות שיש תיאום בינהם לגבי פרוטוקול גירוי השחלות.
    החיסרון שנראה לי הוא יותר פסיכולוגי מאשר מעשי, מכיוון שרופאים רבים מעורבים בטיפול. לדעתי, מידת ההצלחה בטיפול אינה אמורה להיות מושפעת עקב כך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך דוק

לולי
    25/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו