סכרת היריונית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סכרת היריונית
    שיר
    30/01/2015

בבדיקת העמסת סוכר 50 יצא לי ערך של 172. בבדיקת העמסת סוכר של 100 רק ערך אחד חרג. ביצעתי עקומת סוכר ולא ממש הקפדתי ויצא שיומיים הסוכר היה גבוה 172 אחרי ארוחת בוקר במסעדה ביום אחד ו-140 אחרי ארוחת צהריים דשנה ביום אחר. הרופא נתן לי חצי כדור גלובן ואני לא מעוניינת לקחת. השבוע הקפדתי על הדיאטה והערכים היו טובים למרות שלפני השינה הסוכר ירד ל72 .שמתי לב שאם אני אוכלת קצת מעבר הסוכר קופץ וזה סיוט.

אני בשבוע 30. האם בכך שאני לא לוקחת את הגלובן אני עושה נזק לעובר. הערכים אצלי בבוקר סביב 88-89. אחרי ארוחה סביב 110-114. ואם אני ממש חורגת 130. לא רוצה לקחת כדור גלובן אחרי שקראתי שאין מספיק מחקרים ואני מפחדת ממצב של היפו.

אשמח לעצה ואנא לא לשפוט אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת היריונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת היריונית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/01/2015

יש לך סכרת הריונית ויש להיות במעקב אצל דיאטנית קלינית לאיזון הסכרת לפני כל טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת היריונית

שיר
    30/01/2015

אז לפי התשובה אני מבינה שאין צורך בכדור גלובן מכון? פשוט לשמור יותר על הדיאטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת היריונית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/01/2015

צריך לקבל יעוץ אחרי טיפול על ידי דיאטיקנית
    ואם הסוכר מתאזן אז לא צריך שום טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו