טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    מור
    31/01/2015

מה ההבדל בין פרוטוקול ארוך לפרוטוקול קצר? האם יש הבדל מבחינת סיכויי הצלחה?
    בנוסף..אני בת 22 אחרי 3 הזרעות כושלות עם זריקות. כרגע ככל הנראה אעבור לivf.
    בצילום רחם התגלה נוזל בחצוצרה שמאלית. הכל תקין. זרע תקין.
    מה הסיכויים שלי להצליח (באחוזים?)...אגב הרופא עוד לא דיבר עימי על ניתוח להסרת החצוצרה.

אנא התייחסו לשלל השאלות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    31/01/2015

ההבדל בין פרוטוקול ארוך ופרוטוקול קצר הוא ביום בו מתחיל הטיפול ובתכשיר בו משתמשים למנוע את הביוץ המוקדם. פרוטוקול קצר, אנטגוניסט, מתחילים ביום השלישי של הוסת. פרוטוקול ארוך, מתחילים ביום ה-21 של הוסת הקודמת. סיכויי ההצלחה דומים.
    סיכוייך להרות טובים מאוד בשל גילך הצעיר.
    במידה והנוזל לא נצפה גם באולטראסאונד אין צורך למהר ולהוציא את החצוצרה. היות ומדובר בניתוח על מנת להוציא אותה, בדרך כלל מציעים זאת רק לאחר מספר כשלונות של מחזורי טיפול בהפריה חוץ גופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מור
    31/01/2015

תודה לך ד״ר רונית על התשובה..בהמשך יש לציין שבכמה פעמים במהלך המעקב באמצעות האולטראסאונד אכן ראו נוזל מוארך בחצוצרה שמאלית ולפעמים לא ראו כלל ...
    אני ממש מתלבטת בקשר לזה כיוון שבמקומות שונים קראתי כי עוד טרם התחלת הטיפולים ממליצים על הוצאת החצוצרה..וכאלה שנותנים הזדמנות אחת או שתיים של מחזורי טיפול.

מה דעתך בנידון?...

אגב אם ניתן להימנע מניתוח אשמח מאוד ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    31/01/2015

בדרך כלל במקרה כזה אני ממליצה על מחזור טיפול אחד או שניים בהפריה חוץ גופית לפני ביצוע הלפרוסקופיה.
    כמובן ההחלטה תתקבל ע"י הרופא המטפל שלך שמכיר את העבר הרפואי שלך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו