מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיליה נמוכה מכסהחסויה03/02/2015
היי...אחרי טיפול ivf שבוע 15 ..
סקירה מוקדמת הרופא אמר כי הכל ברוך השם תקין חוץ מזה שנמצא שיליה נמוכה מכסה...
הוא עשה לי בדיקה וגנילית שמאוד הכאיבה לי ולא הייתה נעימה בכלל... יום למחרת נצפתה הפרשה קטנה של דם בזמן הניגוב לא משהו מיוחד או מוגבר במיוחד...כבר יומיים מאז הבדיקה ולא במשך כל היום ...יש שעות שאין שום דימום...
לפני הבדיקה לא היה לי בכלל דימום ...
השאלה היא .. האם זה יכול להיות עקב הבדיקה שכאבה או שזה בגלל השיליה נמוכה שמכסה..?
מה הסיכון בשיליה נמוכה מכסה? חשוב לציין שאני סוג דם A-
אודה לתשובתכם בהקדם זה הריון מאוד חשוב לי אחרי 3 שנים קשות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה נמוכה מכסה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2015הדימום עקב הבדיקה.
בדרך כלל לא בודקים ידנית אם שליה נמוכה ולא ברור בכלל הצורך בבדיקה.
את צריכה לקבל זריקת אנטי D דחוף.
בהמשך ההריון אפשר לראות אם השליה מפריע או לא ללידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחופה
חסויה04/02/2015קודם כל תודה רבה על התשובה!!
הלכתי לרופא היום לקבל את הזריקה ..ביצעו אולטרסאונד ולא ניצפה מיי שפיר כלל...דופק קיים תנועות מידות חוץ ממי שפיר..
חשוב לציין שלפני שבוע היה גם חשש כזה כשביצעו אולטרסאונד ויום למחרת הכל כבר היה תקין!!
האם זה הגיוני שבתוך יומיים מהסקירה ללא הרגשת רטיבות כלשהי נעלמו מי שפיר כלל??
והאם יש סיכויי כלשהו שהם יתמלאו מחדש..???
בבקשה התייחסותכם בהקדם
האם יש סיכוי לחור שבזמן תזוזה או פעולה כלשהי יוצאים המי שפיר ובזמן מנוחה מלאה מתמלאים שוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסויה05/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/02/2015זה בעיה שלא רואים כלל מי שפיר.
אין דבר כזה שלא רואים בכלל ואם זה כך יש שתי אשרויות:
או שירדו מי שפיר למרות שלא הרגשת או
שיש בעיה לעובר.
את צריכה לקבל הסבר מפורט ממי שמטפל בך וכן מה קורה לדעת מבצע האולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)