מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Ivfאוראל07/02/2015
.. אסטרידול 7200. Lh4, פרוגסטרון 2.5בעניין האסטרידול אם הוא גבוהה מידי? זה מעיד על גירוי שחלתי? בת 27, ivf ראשון. יש שחלות פוליצסטיות. יש 12 זקיקים, ממוצע של 17 מ״מ,עובי רירית הרחם היא 9. נטלה 8 ימים פיורגן 150 יחידות. ו3 ימים אורגליטרן . מה דעתך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2015הגירוי נראה בסדר גמור.
יש שיטות למנוע גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוראל08/02/2015היום בבדיקות דם יש אסטרידול 35679, lh2.3. ופרוגרסטון 5. זה בסדר?? באולטרסאונד נצפו מלא זקיקים מבלי יכולת לספור... כמו כן קיבלתי הוראה להזריק הערב בשעה 9! 2 דיקפפטיל וביום שלישי בשעה 11 ה״ה לעבור שאיבה. זה בסדר??? אפילו שיעברו 36 שעות? ומה לגבי הבדיקות דם מזה אומר ? ואיך ניתן למנוע הריון תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2015את בטוחה ברמת האסטרוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיי
אוראל08/02/2015כלומר אסטרידול? כן 34465 ואם לפני שאיבת ביציות בIvf . ב11 בבוקר הוזרק פיורגן ואורגלטרן. וב10 בלילה 11 שעות אחרי 2 דיקפפטיל. וביום שלישי ב10 בבוקר שאיבה זה בסדר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיי - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2015עוד לא נתקלתי במספר כזה גבוה של הורמונים!
באופן כללי זה לא טוב בטיפולי הפריה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדית, את בסכנה, תתפני למיון
טלי09/02/2015הי ורדית, אם זה נכון מה שרשמת, אז זה מצב מסוכן לך. את בסכנה של גירוי יתר חמור. מנסיון! אני הגעתי למיון על ערכים נמוכים מזה...
במקומך הייתי מתפנה למיון ומתאכסנת שם עד להודעה חדשה.
את צריכה לשתות המון!!! 2-3 ליטר מים ביום. בשום אופן לא הייתי נשארת בבית, ללא השגחה רפואית צמודה.
וסביר להניח שיעשו לך שאיבה, אבל ללא החזרה במצב כזה (יקפיאו מה שיוכלו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוראל09/02/2015היי נאמר לי מהיחידה לפוריות שלי Ivf . שעל פי יחידות שלהם זה 10.000 עדיין גבוה. אבל לא כזה קריטי ולכן נתנו לי דקפפטיל. החזרת העובר תוכל להתבצע במחזור הזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE: המשך
טלי09/02/201510,000 זה כבר יותר נורמלי... אבל עדיין תשתי הרבה מים.
לי עשו החזרה בערכים כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוראל09/02/2015כמה החזירו לך? ובאיזה טיפול נקלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2015זה לא נכון מה שכתבה החברה שאומרת שאת בסכנה.
כשלוקחים דקפפטיל זה מונע גירויי.
בכל אופן יש לשקול עם הרופא המטפל את עניין החזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזירים
אוראל10/02/2015החליטו להחזיר לי.נתנו לי תמיכה של זריקה כדורים ונרות... מזה אומר ששאבו לי 45 ביציות. ((יש לציין שיש לי שחלות פוליצסטיות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחזירים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2015לטעמי הייתי שוקל בנסיבות המקרה לא לבצע החזרה ולהקפיא את העוברים ולהחזירם במועד מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
אוראל10/02/2015מהסיבה שזה 45 ביציות? מזה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2015תגובה יוצאת דופן.
העניין שהיום , עקב הזרקת הדקפפטיל, הסיכויים לגירוי יתר נדיר ביותר אך לא הייתי מחזיר עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
אוראל10/02/2015מאיזו סיבה באם מותר לי לשאול??? והאם ניתן להקפיא כמות כה גדולה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2015במצב גירוי כזה
1.מאפיינים מורפולוגים של רירית הרחם אינם אופטימלים.
2.נדרשים כמויות אסטרונומיות של טיפול הורמונלי תמיכתי עקב אי ספיקה הורמונלית הקשורה בהשראת הביוץ עם דקפפטיל
3.החזרת העובר יכולה להניב הריון וכתוצאה מעליית הורמון ההריון HCG יכול להתפתח גירוי יתר בלתי נשלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאה
אוראל10/02/2015וניתן להקפיא כמות כה גדולה של ביציות/עוברים??? ואתה רוצה להגיד לי שהרופאים באסף הרופא שנתנו לי תזריקה?כדורים?ונרות לא יודעים זאת?(;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2015ברור שאפשר להקפיא.
לגבי עניין הרופאים את צריכה לשבת ולקבל מהם הסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני האישי והדומה...
דנה12/02/2015לטובתך יקירה, תתעקשי לא להחזיר. זה בערך כמו לזרוק עוברים לפח.
בטיפול האחרון קרה לי אותו מקרה (ובאותו מקום...), עם הורמונים שהיו 12000, ועם היסטוריה קשה ומסכנת חיים של גירויי יתר קשים.
נתנו לי 2 דקאפפטיל לביוץ, ופשוט מה שקרה הכל התאפס.
לצערי החזירו לי את כל שלושת העוברים שהצליחו לגדל (למרות הכמות הגדולה של הביציות 25, שלא בהכרח בשלות ותקינות דווקא בשל הכמות הגדולה)
וכמובן אף אחד לא נקלט. ולא היו מוקפאים.
קיבלתי תמיכה מקסימלית ממש. כמו כל מה שכתבת. ויום אחרי ההחזרה עשיתי בדיקות דם במרפאה שלי על דעת עצמי. התוצאות היו לא מפתיעות, כל ההורמונים ברצפה.... פרוג' 3!!
לפחות נחסכו ממני שבועיים של ציפייה כי ידעתי מראש שזה אבוד.
טיפול ראשון שלא אושפזתי בגלל גירוי יתר, אך מצד שני, סבב לא מתוכנן שנועד לכישלון.
לטובתך, תבקשי לא להחזיר כלל ולהקפיא את העוברים שמתפתחים, חלקם כרגיל וחלקם בלסטו' אם ניתן כמובן. כך תגדילי סיכויים.
ולהבא: שימי לב שמתחילים לך טיפול עם מינון נמוך של הורמונים להזרקה. לדוג' אם הפעם קיבלת 112 או 150 פעם הבאה שיתחילו מ 80 ואף פחות. ואז בהדרגה ישנו את המינון לפי הבדיקות.
בהצלחה ובשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני האישי
דנה12/02/2015לטובתך יקירה, תתעקשי לא להחזיר. זה בערך כמו לזרוק עוברים לפח.
בטיפול האחרון קרה לי אותו מקרה (ובאותו מקום...), עם הורמונים שהיו 12000, ועם היסטוריה קשה ומסכנת חיים של גירויי יתר קשים.
נתנו לי 2 דקאפפטיל לביוץ, ופשוט מה שקרה הכל התאפס.
לצערי החזירו לי את כל שלושת העוברים שהצליחו לגדל (למרות הכמות הגדולה של הביציות 25, שלא בהכרח בשלות ותקינות דווקא בשל הכמות הגדולה)
וכמובן אף אחד לא נקלט. ולא היו מוקפאים.
קיבלתי תמיכה מקסימלית ממש. כמו כל מה שכתבת. ויום אחרי ההחזרה עשיתי בדיקות דם במרפאה שלי על דעת עצמי. התוצאות היו לא מפתיעות, כל ההורמונים ברצפה.... פרוג' 3!!
לפחות נחסכו ממני שבועיים של ציפייה כי ידעתי מראש שזה אבוד.
טיפול ראשון שלא אושפזתי בגלל גירוי יתר, אך מצד שני, סבב לא מתוכנן שנועד לכישלון.
לטובתך, תבקשי לא להחזיר כלל ולהקפיא את העוברים שמתפתחים, חלקם כרגיל וחלקם בלסטו' אם ניתן כמובן. כך תגדילי סיכויים.
ולהבא: שימי לב שמתחילים לך טיפול עם מינון נמוך של הורמונים להזרקה. לדוג' אם הפעם קיבלת 112 או 150 פעם הבאה שיתחילו מ 80 ואף פחות. ואז בהדרגה ישנו את המינון לפי הבדיקות.
בהצלחה ובשורות טובות.
רופאים יקרים שעושים כאן עבודת קודש, מוזמנים להעיר ולהאיר את עיני אם אני טועה בניתוח הסיטואציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מאוד טועה
אוראל12/02/2015את מאוד מאוד טועה!!!! אני 3 ימים אחרי השאיבה ברוך השם אין דימום אין כאבים מרגישה מצויין. התקשרו היום שיש לי 36 הפריות... 20 מקפיאים היום 10 מחר. 6 מגדלים לבלוציסטים. אני לוקחת תמיכה רחבת היקף... יחזירו בעזרת השם יום ראשון אם יקלט יקלט אם לא אז יש את כול המוקפאים שום דבר לא הלך
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)