היקף ראש סקירה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היקף ראש סקירה
    שיר
    08/02/2015

אני עוברות סקירות מכווננות עקב אומפלוצלה לעובר. אני בשבוע 32 ומודאגת מHC היקף 27.89 ס"מ מתאים לשבוע 30 , מתאים לאחוזון 3RD-10TH.
    זרימה בחבל הטבור תקינה UA SDR 2.8-3.2.
    בסקירה מכווננת בינואר בשבוע 27.3 היקף HC 24.52 ס"מ מתאים לשבוע 26.4 ולאחוזון 10TH-50TH.
    בסקירה בדצמבר בשבוע 23 היקף HC 20.29 ס"מ מתאים לשבוע 22.3 ולאחוזון 10TH-50TH

אני מודאגת מאד מהירידה ההדרגתית ובטח לאור האומפלוצלה. הרופאה אמרה שאין לי מה לדאוג ושניתן לישון בשקט ובכל זאת האם עליי לעשות בדיקות נוספות מעבר לסקירות. הראש שלי ממוצע ואפילו גדול. גודל הראש של התורם לא ידוע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היקף ראש סקירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקף ראש סקירה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/02/2015

מתקבל הרושם שנעשית ביקורת בהתאם לנדרש,עלייך לפעול לפי הוראות הרופא המטפל המצוי ברזי המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקף ראש סקירה

א
    09/02/2015

עד כה היה בסדר מטריד אותי שהיקף הראש יורד. רוצה להיות בשליטה שלא מעיד על מום או תסמונת נוספת. נא עזרתך בייעוץ בלבד האם הגיוני שהיקף ראש יקטן במקום לגדול? אני בחרדה לא רוצה לגדל ילד חולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקף ראש סקירה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/02/2015

כל עוד השינוי הינו בטווח הסטיה הסביר אין בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו