מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה להיעצות בדחיפולעירית11/02/2015
ביום 18/1/15 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים ב 30/1/15 ביטא 360 ו - 1/2/15 ביטא 740 אתמול בערב התחיל דימום די חזק נפסק בבוקר בבדיקת אולטרסאונד לא ניצפה שק הריון וביתא מהצהרים 4219 מה ניתן לעשות? נה זה אומר? תמיכה בקרינון ופרוגינון אודה לתשובה דחופה . בתודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לעזור לך
חסוי11/02/2015תלוי באיזה בטא לא ראו את השק הריון אם בטא מעל 1000 אמורים לראות כבר שק הריון ברחם. אצלי היה ככה רק שהיו כאבי תופת וזה היה הריון חוץ ריחמי אז ממליצה לך ללכת להבדק שוב בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עירית11/02/2015היי
תודה על העזרה
הביטא נעשתה היום כלומר במעל 4000 לכן נראה לא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם.אצלי..
חסוי11/02/2015שגילו שזה הריון חוץ ריחמי הבטא הגיעה ל6000 זה מסוכן את חייבת ללכת להבדק שוב. עשו לי ניתוח חירום.. כמה הבטא היתה ביום של.האולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
עירית11/02/2015האוטלטרסאונד נעשה היום והביטא היום מעל 4000 באולטרסאונד לא רואים אם זה הריון חוץ ריחמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
חסוי11/02/2015לצערי נראה לי שזה חוץ ריחמי כי שק הריון אמורים לראות ברגע שהבטא 1000. אצלי היה ככה והגעתי למיון עם כאבי תופת. אל תחכי שזה יקרה לך תלכי שוב להבדק או לבית חולים. הרופא לא אמר לך שום דבר כזה? לא היה זכר בכלל לשק הריון ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ראו
עירית11/02/2015לא ראו בכלל שק הריון ברחם אבל אולי זה נפל בדימום שהיה לי
הרופאה לא אמורה לראות באולטארסאונד אם יש הריון חוץ ריחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי11/02/2015לא נראה לי שזה הגיוני כי הבטא גבוה אבל את צריכה ללכת שוב לרופא.אני הלכתי למיון בגלל כאבים חזקים ואז אישפזו אותי וגילו שזה היה בחצוצרה. את חייבת להבדק שוב ממי זה מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה להיעצות בדחיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2015מתקבל הרושם שההריון תקין והתרחשה הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)