מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלה טבעית או גרידהאני11/02/2015
לצערי ההריון לא התפתח .
בשבת שעברה היה שק הריון ושק חלמון .היום השק באותו גודל והבטא ירדה מ 4200 ל 300 פרוגסטרון 50 אסטרודיל 500.
הרופא מעדיף הפלה טבעית אני ללא ילדים .
עד מתי אפשר לחכות ללא חשש לזיהום ?יום יומיים ?
איך אדע שהדימום לא חזק מדי ? ומצריך מיון .
אם לא האם לפנות לבית החולים לעשות גרידה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית או גרידה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/02/2015הפלה תרופתית היא טיפול אפשרי ומקובל במקרים של הפלה נדחית/הריון שלא התפתח. מקובל ליטול כדורי מיזופרוסטול שיגרמו להתכווצויות ודימום ולחזור על הטיפול לאחר יומיים. תוכן ההריון אמור להפלט בתוך מספר ימים. הדימום המצופה נמשך על פי רוב בעוצמה גדולה יותר מווסת ואחר כך נחלש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל התכוונתי להפלה טבעית בלבד
אני11/02/2015האם אפשר לחכות לתהליך שיתחיל ללא כדורים או זה מסוכן .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל התכוונתי להפלה טבעית בלבד - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/02/2015אפשר להמתין מספר ימים ללא התערבות, אין בכך סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
אני13/02/2015אתמול התחילו התכווצויות וכאבי לחץ ..הרופא הסביר שאילו צירים.
סליחה על התיאור ...... נפלטו כל מיני רקמות שאני מכירה מהוסת אבל היו יותר גדולים ועוד קרישי דם ואולי שק ההריון .
שאלתי היא שאין דימום רק הפרשה דמית כמו בסוף וסת.האם תקין ? הייתי בשבוע 6+3
מתי כדאי לבדוק שהרחם נקי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/02/2015את יכולה לבדוק כבר בשבוע הקרוב אם הרחם נקי על ידי אולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך את מקסימה
אני13/02/2015אבל האם זה בסדר שהדימום קל ביותר.? כמו בסוף מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך את מקסימה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/02/2015כן, היות והיה כבר דימום משמעותי בהחלט יתכן שכעת יהיו הפרשות דמיות מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שלא היה דימום מההתחלה .
אני13/02/2015בגלל זה אני שואלת ..רק כאבים והתכווציות מעט דימום ופליטת רקמות וזהו .
בוסת יש לי יותר דימום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שלא היה דימום מההתחלה . - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/02/2015עדיין יש אפשרות ששק ההריון נפלט. ניתן יהיה לוודא זאת רק באולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)