מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלות - איחוד מס' קריאותדנה17/02/2015
שלום רב,
בד"כ יש לי lh נמוך, בהזרעה הקודמת השתמשתי באוביטרל ולא עזר.
הפעם אני עושה הזרעות של גונאל אף.
5 ימים של 100, 2 ימים של 75 ויום אחד של 50
בד"כ המחזור שלי 25 יום.
רציתי לדעת:
1. האם הכמות של ההורמונים יכולה לגרום לכך שאם לא יינתן לי הפעם אוביטרל לא יהיה לי ביוץ, והזקיקים ילכו לאיבוד.
האם הטענה הזאת נכונה בכלל?
הביוץ יוצא לי בשבת כנראה.
רציתי לדעת אם אני אעשה הזרעה ביום שישי, והיות ואני לא אוכל לדעת אם זה הצליח או לא, ואעשה הזרעה נוספת ביום ראשון.
2. האם במידה והייתה הפרייה מההזרעה ביום שישי, ההזרעה שאעשה ביום ראשון יכולה לעשות נזק כלשהי
3. מה ידוע לגבי פיצול מנה, המנה שלי נקנית מבנק זרע בחול והיא iui, האם זה אפשרי בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - איחוד מס' קריאות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/02/2015עניתי לך בהמשך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל לגבי שאר השאלות
דנה17/02/2015קודם כל תודה על התשובה על הגונאל ואוביטרל.
לגבי שתי השאלות האחרות, אשמח לקבל תשובה
הביוץ יוצא לי בשבת כנראה.
רציתי לדעת אם אני אעשה הזרעה ביום שישי, והיות ואני לא אוכל לדעת אם זה הצליח או לא, ואעשה הזרעה נוספת ביום ראשון.
האם במידה והייתה הפרייה מההזרעה ביום שישי, ההזרעה שאעשה ביום ראשון יכולה לעשות נזק כלשהי
מה ידוע לגבי פיצול מנה, המנה שלי נקנית מבנק זרע בחול והיא iui, האם זה אפשרי בכלל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי עכשיו את שאר התשובות תודה
דנה17/02/2015ראיתי עכשיו את שאר התשובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספר שאלות - איחוד מס' קריאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/20151.בהחלט לחא אוביטרל יש סיכוי שלא יתרחש ביוץ
2.ההזרעה הנוספת אינה מפריעה במיוחד שההשתרשות מצרחשת כ6-7 ימים מהביוץ
3.חלוקת מנת הזרע הקפואה לעיתים נהוגה לצורך הפריה חוץ גופית שבה נדרשת כמות זרעים מופחתת,ולא בעת ביצוע הזרעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)