יש תקווה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש תקווה?
    מאיה
    26/04/2008

שלום ד"ר,
    בגלל בעית הזרע, הופננו להפריה חוץ גופית, בתחילת פברואר קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75, בהמשך טופלתי בגונל 150, נגרם גירוי יתר (למעלה מ-20 זקיקים) ובסופו של דבר לא בוצעה שאיבה, אם כי קיבלתי זריקת אוביטרל בתחילת מרץ שגרמה לביוץ (בליווי כאבים חזקים מאוד...).
    כעת, אנחנו רוצים לחזור לטיפול בהזרעות אלא שפתאום לאור הטיפול ההורמונלי הנ"ל, מתגלה שאני לא חזרתי לבייץ(קודם לתחילת הטיפול הנ"ל הבדיקות שלי היו מעולות, עם מחזור סדיר), ובUS שביצעתי לאחרונה התגלה שמבנה השחלות שלי השתנה ונהיה פוליציסטי (או מילה אחרת שאני לא זוכרת..), הטכנאית בכל אופן אמרה לי שלפי המבנה החדש של השחלות שלי, לא יהיה לי מחזור סדיר... הרופא אומר שבינתיים לא נראה ביוץ באופק.
    עכשיו אנחנו בלחץ שגם אצלי נגרמה בעיה...
    האם יכול להיות שבעקבות הטיפול הנ"ל השחלות שלי לא יחזרו להיות במבנה תקין, ולא יהיה לי מחזור סדיר? האם יכול להיות שהטיפול גרם לי נזק בלתי הפיך?
    מתי נוכל לחזור להזרעות? האם כדאי לגרום לביוץ לא טבעי לצורך כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש תקווה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי שלום

פרופ' שחר קול
    27/04/2008

השיבוש נגרם כנראה עקב השימוש בדקפפטיל ארוך טווח.
    כאשר השפעת התרופה תפוג (יכול לקחת עד 4 - 5 חודשים מהמתן הראשוני) הכל יחזור לתיקנו.
    לא לדאוג.
    סבלנות.
    לא קרה כלום לשחלות שלך.
    יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הפרוטוקול המומלץ להמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו