שאלה לגבי ביוץ לפני החזרת קפואים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ביוץ לפני החזרת קפואים
    לוני
    18/02/2015

שלום,
    הייתי לקראת החזרת עוברים וכפי שנאמר לי התחלתי בלקיחת שלושה כדורי אסטרופם 2 מ"ג ובשבוע האחרון העלו לי לארבעה. היום במעקב הזקיקים הודיעו לי שההחזרה לא תתבצע במחזור הזה מאחר וקרה ביוץ וכנראה האסטרופם לא מנע אותו. האם זו תופעה חריגה שקוראת בטיפולי פוריות או שזה נפוץ? ושאלה שניה, האם לדעתך יעלו לי את המינון שלו בפעם הבאה או יחליפו לי את ההורמון הזה, או שבעצם אין לזה חוקים ויתכן שיהיה אותו טיפול? אשמח לתשובות, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ביוץ לפני החזרת קפואים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/02/2015

אכן עליית הפרוגסטרון לפני שהבשילו תנאי רירית הרחם גורמים לביטול הטיפול,יתכן שיהיה מקום להתחיל במינון גבוה יותר בטיפול הבא,יש אפשרות גם לתת טיפול המעכב ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

לוני
    18/02/2015

האם זה נפוץ שקורה כך או שזה מעיד על בעייתיות או משהו לגבי הפוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/02/2015

זה אינו נפוץ,אולם אינו מצביע על בעייתיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו