המשך - מבקשת מענה מפוחדת נורא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך - מבקשת מענה מפוחדת נורא
    vika
    22/02/2015

הפריחה נעלמת מעצמה וכל פעם יוצאת במקום אחר. לא בשטחים גדולים ולא משהו משמעותי.
    הבעיה עם מעקב זקיקים שלי. כמו שכבר ציינתי התחלתי להזריק מונפור ביום שני שעבר 75 יחידות. (הוסת האחרון שלי ב 14.2.15).
    ביום חמישי עשיתי מעקב זקיקים ובדיקות דם.
    במעקב זקיקים רירית רחם 7. בשחלה ימנית 2 זקיקים בגידל 9 וכנ"ל בשמאלית 2 זקיקים בגודל 9.
    היום במעקב זקיקים רירית רחם ירדה ל 5.6.
    בשחלה ימנית זקיק בדול 10 וזקיק בגודל 13
    בשחלה שמאלית זקיק בגודל 13 (לא אמרו כלום על הזקיק השני).
    אין נוזל בדוגלס.
    יש לי כמה שאלות:
    קודם כל איך יכול להיות שרירית רחם דקה יותר מפעם קודמת? אם כבר אמורה להיות עבה יותר? הבדיקה נעשתה באוצו מכזיר עם רופא אחר.
    האם התקדמות זקיקים לא איטית מידיי? משהו כאילו לא עובד
    האם הפריחה שיצא לי ואולי אלרגיה מהתרופה משפיעה לרעה על הטיפול?
    אני רוצה לציין כי בדרך כלל הביוץ שלי מהיר ומגיע בין 11-12 יום מהמחזור. הפעם כניראה זה יהיה מאוחר יותר.
    אודה לדעתכם. זה כבר הטיפול שלישי עם התרופות ואני בחששות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך - מבקשת מענה מפוחדת נורא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/02/2015

כאמור הייתי שוקל להחליף את המנופור בתרופה אחרת,אין הסבר להבדלים ברירית הרחם (ההבדלים כנראה נובעים ממבצעים שונים,יתכן והמינון הטיפולי אינו מספיק,אין לתגובה האחרגית השפעה מהותית על הצגובה השחלתית שלך.בכל מקרה ידעי את הרופא המטפל שלך על הפריחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קצב גדילת הזקיקים תקינה?

vika
    22/02/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קצב גדילת הזקיקים תקינה? - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    23/02/2015

הזקיקים מתפתחים כמצופה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאים יקרים אודה לתשובתכם הדחופה

vika
    23/02/2015

אתמול הלכתי לרופא המטפל שלי. הוא דיי נדהם שספרתי לו על הפריחה שיוצאת לי ונעלמת אחרי כמה שעות.
    העלה לי מינון ל 112.5 והחליף לי ל גונאל אף רק כי אני ביקשתי (אחרת רצה להמשיך עם מונפור).

אתמול כבר לא הספקתי לקנות גונאל אף כי בית מרקחת היה סגור. לכן הזרקתי שוב מונפור 112.5 יחידות ואחרי בערך 3 שעות יצאה לי פריחה בזרועה (פס עבה של פריחה) ועוד עיגול בבטן. ובבוקר שקמתי הפריחה כבר היתה יותר חלשה ובמהלך היום היא עברה.

השאלה שלי היא יותר כלכלית (כן, זה גם שיקול לצערי). האם נוכח העובדה שכן יש פריחה אבל היא עוברת מעליה ויוצאת שוב אחרי זריקה ושוב נעלמת....האם לא מסוכן להמשיך עם מונפור שכבר יש לי בבית? הרי אני משערת נשאר לי להזריק עוד כ 3 פעמים עד ההזרעה?

או יכול להיות שהגוף אוגר מינון של התרופה ופתאום זה יתקוף אותי חזק? (הפריחה).

אשמח לדעתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאים יקרים אודה לתשובתכם הדחופה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/02/2015

פריחה היא תופעת לואי דיכולה להחמיר,לכן החליפי את התרופה בגונל,כל שיקול אחר אינו קביל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה בנושא הזה

viki
    23/02/2015

מה הכוונה להחמיר? האם חלילה זה יכול להזיק בפריון?

הפריחה באה והולכת. והיא לא נראית חמורה לכן המשכתי עם מונפור.

אבל אם יש סכנות שנאי לא מודעת אליהן אשמח לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה בנושא הזה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/02/2015

כאמור ההמלצה היא להחליף את התכשיר בעצה אחת עם הרופא המטפל שלך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו