Ivf ראשון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Ivf ראשון
    תמיד
    01/03/2015

היי קצת רקע על עצמי בת 24 אמא לילד בן 4 הריון ספונטני מנסים כבר 2 להיכנס להריון והחלטנו אחרי מספר נסיונות זל הזרעה לעלות הילוך ועוברים לivf.. מהיום הראשון למחזור 17.3 קיבלתי מנופר וכ-י4 ימים הזרקתי צטרוטייד בנוסף למנופור יום שיש האחרון 27.3 הוריד לי מינון של המנופור והפרופ׳ אמר שיום שבת בשמונה וחצי בערב להזרעק 2 אמפולות של דקפפטיל 0.1 יום ראשון ללא זריקות בכלל (אציין שגם שבת ללא מנופור וצטרואייד) יום שני (מחר) אמורה לעבור שאיבה.. מפחדת שאולי פספסתי ולא זכרתי נכון והייתי אמורה להזריק גם בשבת מנופור וצטרוטייד וגם בראשון או שאני סתם בלחץ..
    בנוסף מאז שישי בערב יש לי לסירוגין כאבי בטן תחתונה המזכירות ביוץ, מה הסיכוי שהגוף בייץ ואגיע לשאיבה ולא ימצאו ביציות לשאיבה??

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Ivf ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Ivf ראשון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/03/2015

אחרי הדקפפטיל 0.1 לא צריך להזריק חותר כלום והביוץ יהיה 36-38 דעות לאחר מכן והשאיבה היא מעט לפני....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו