התלבטות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    חסוי
    27/04/2008

לרופא שלום רב,
    אני נמצאת ביום ה20 לטיפול ההפרייה (פרוטוקול ארוך) ,20 יום דקא של 0.1, 6 ימים של גונאל F 225 ואתמול לראשונה מנגון 3 אמפולות, נכון להיום: E2=1706 ופרוגסטרון = 5.2 , 6 זקיקים בגודל של 12 עד 16 הגדול מבינהם, עברתי 2 הפריות קודמות שכשלו וזוכרת אני כי הרופא הקודם והאחות טענו כל הזמן כי המקסימום של פרוגסטרון לפני שאיבה צריך להיות בסביבות הערך 5 וכשהגעתי בהפריה ה2 (טיפול ארוך )ו לערך פרוגרסטרון של 4.9 יומיים לפני השאיבה הרופא ביקש שאקח 2 דקא של 0.1 או 2 כדורים של פרנדיזון על מנת להוריד את הערך ,נטלתי פרדינזון ואכן הערך ירד במעט ,היום כשראיתי את הערך 5.2 מאוד נלחצתי ויצרתי קשר עם הרופא כי פחדתי שמא עלולה אני לפספס את מועד הביוץ, סיפרתי לרופא את ההסיטוריה הקודמת בנוגע לפרוגרסטרון והוא טען כי היום יש להמשיך כרגיל-זריקה אחת של דקא 0.1 ומנגון 3 אמפולות ובמידה ואני רוצה לקחת פרדינזון או להוסיף דקא זה אפשרי אך נתון להחלטתי,אנני יודעת מה כדאי לעשות ?ולפיכך אני פונה אליך בהתייעצות (ברצוני לציין כי בין ההפרייה ה2 לזו התחלתי טיפול הפרייה נוסף שנמשך כשבועיים שלצערי הופסק לפני השאיבה בגלל פרוגסטרון שקפץ מ5 ל ל20 תוך 3 ימים מספר ימים לפני השאיבה , בגלל מקרה זה פוחדת אני יותר לשחזר מקרה שכזה ולכן שאלתי היא לאור נתונים אלו מה אתה ממליץ לעשות ?.ברצוני להוסיף כי אנני סובלת מבעיית פרוגסטרון גבוה מתוך 4 נסיונות זו הפעם השנייה שזה קורה ,מצטערת על הרחבת השאלה אך היה חשוב לי למסור את כל הפרטים ,אודה על תשובתך המסורה בהרבה תודה
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית שלום

פרופ' שחר קול
    27/04/2008

אין מניעה לנסות נטילת פרדניזון.
    העלאת מינון הדקפפטיל - לא תועיל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו