שאלות אחרי תפר צווארי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות אחרי תפר צווארי
    לי
    04/03/2015

ערב טוב, לפני יומיים עברתי תפר צווארי שבוע 14 לאחר שהריון קודם הסתיים בשבוע 19 אי ספיקה צווארית. מספר שאלות:
    1. קיבלתי שבועיים מנוחה בבית, האם מדובר בשכיבה מלאה? האם זה בסדר לשכב על הצד ולא רק על הגב?
    2. מידי פעם יש חלק מהבטן התחתונה באזור הרחם נמתח/ מתקשח לכמה דק׳ ולאחר כמה דק נהיה רפוי האם זה תקין?
    3. אין לי כאבים, יש מעט דימום (ביום הראשון היה יותר) אחר כך מעט ועכשיו רק כשאני מכניסה טבליה של אוטרוגסטן יש קצת דימום מלווה. כמה זמן אמור להיות דימום/ הכתמות דמיות קלות?
    4. האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות על מנת לשמור על ההריון הזה?
    יש לציין שבסקירה יום קודם לתפר היה צוואר 44 ממ ויום אחרי בתפירה נרשם צוואר רך ומעט מקוצר.
    תודה וסליחה על אורך ההודעה הכל נובע מחרדה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות אחרי תפר צווארי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למקרה שפיספסתם אותי

לי
    04/03/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות אחרי תפר צווארי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/03/2015

כל התופעות בהירות ומקובלות לאחר תפירת צואר,אולם בכל מקרה עלייך לעדכן את הרופא המבצע לגבי התופעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח לתשובה על שאלה מס 1

לי
    04/03/2015

רצוי להיות במנוחה (שכיבה) כמה שאפשר. אין בעייה לשכב על הגב או על הצד. יש חהמנע מפעילות מאומצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח לתשובה על שאלה מס 1 - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    04/03/2015

רצוי להיות במנוחה (שכיבה) כמה שאפשר. אין בעייה לשכב על הגב או על הצד. יש חהמנע מפעילות מאומצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו