גירודים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גירודים
    לי
    06/03/2015

בוקר טוב, שבוע 15, לפני שבוע גרד באיבר המין החיצוני, טופלתי בדרמקומבין 4 ימים, עבר ואחרי הפסקה של 3 ימים חזר הגירוד. בנוסף עכשיו התווסף גרד בפי הטבעת שאני לא יודעת אם זה טחורים/חתך או מהגרד בנרתיק שפלש לשם. ממש חסרת אונים. אני בבית במנוחה אחרי תפר צווארי והביקורת אצל הרופא רק ביום רביעי ולא יודעת אם ללכת לרופא נשים אחר ביום ראשון האם ללכת לכירורג היום מה לעשות? האם יכול להזיק לעובר כל התופעות האלה? אני ממש חוששת ואודה לעזרתכם האם להמשיך טיפול תרופתי של דרמקומבין ופרוקטו גלבינול. תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/03/2015

כנראה מדובר בגירוי דלקתי פטרייתי כתוצאה מהתפר הצוארי-עלייך לקבל טיול מקומי מתאים מלבד המריחה החיצונית,באשר לטחורים עלייך לאכול דיאטה מתאימה ולשתות הרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל דיחוי ליום רביעי?

לי
    06/03/2015

אני מטופלת פרטי ויש לי תור ליום רביעי או לדבר עם הרופא ביום ראשון או ללכת למוקד היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל דיחוי ליום רביעי? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/03/2015

הכול לפי מידת הסבילות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני משגעת שאלה אחרונה

לי
    06/03/2015

אני יכולה עד יום ראשון להמשיך עם הדרמקומבין פעמיים ביום ומשחת פרוקטו גלבינול לגירוד בפי הטבעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני משגעת שאלה אחרונה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/03/2015

לא מתקבל הרושם שהטיפול שאת נוטלת עוזר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו