הריון כימי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון כימי
    חן
    08/03/2015

כבר כמה חודשים שאני מנסה להרות וללא הצלחה,קראתי על הריון כימי על ביצית מופרית שלא מושרשת ולא נקלטת ברחם וחשבתי אולי זה מה שקורה לי...היתי רוצה לדעת מה הן הסיבות שזה קורה והאם זה קשור להפלה יזומה שהאשה עברה בעבר? ו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון כימי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כימי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/03/2015

הריון כימי מתבטא בקבלת תשובת ביטה חיובית המתאפסת תוך מספר ימים -בכל מקרה אי הכניסה שלך להריון בטווח של מספר חודשים בהחלט נמצא בטווח המקובל ואינו חורג מהנורמה-להזכירך שאי פריון ראשוני מאפשר אי כניסה להיריון עד שנה ,בעוד שאם היית בהיריון בעבר תקופה זו מתקצרת לחצי שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חן
    08/03/2015

אני כן הייתי בהריון בעבר אבל לא ילדתי עברתי שתי הפלות יזומות,ולכן אני דואגת שבגלל ההפלות יש לי בעיה להרות עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/03/2015

האפשרות הזו קיימת,וצריך לעשות הערכה בצילום רחם,היסטרוסקופיה,ואולטרסאונד על מנת לשלול פגיעה אפשרית המונעת כניסה להיריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו