מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה על פרוטוקול - בידרחס09/03/2015
בת 28, בעברי הריון כימי וסהכ 4 שאיבות ו6 החזרות .. התגלה נוזל עכור בחצוצרה , בצעתי ניתוח לכריתה ולא נמצא אנדומטריוזיס רק חצוצרה מוגדל ונפוחה במראה סטפולנקס ( איך שלא קוראים לזה) והידבקויות דקות באגן שהוסרו.. אמר שכנראה מתוצאה של זיהום ישן באגן. בשאיבה הקודמת נשאבו 13 זקיקים, 10 מהן בשלות והיו 8 הפריות.. מתוכן 5 עוברים שרדו 2 דרגה a ושלושה דרגה b.. למרות שנמצא נוזל בשאיבה הוחלט להחזיר לי שניים מדרגה b כי הנוזל נשאב- זה נכשל ואז עברתי את הניתוח. עכשיו הרופא ממליץ לא להשתמש בשלושת המוקפאים ולעבור שאיבה נוספת + קיום יחסי מין והחזרה של טריים ... הפרוטוקול שניתן לי הוא דיכוי של 21 יום עם גלולות ואז נתחיל 225 גונל. .. מתאימה לי קצת הפסקה לנפש מה אתה אומר על ההמלצה של הרופא?? .. אגב בשאיבה ראשונה שאבו 8, שנייה ושלישית 5 והאחרונה 13.. תמיד היו מוקפאים , אשמח לשמוע לדעתך המקצועית ??? אגב החצוצרה השנייה תקינה והצבע עובר תקין- יש מעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על פרוטוקול - בידר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2015בנסיבות המקרה בהחלט הייתי מנסה בשלב ראשון להחזיר את המוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על פרוטוקול - בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2015אני תומך בדעתו של פרופסור אשכנזי.
דרך אגב כשלוקחים דקפפטיל לא יהיה הריון לאחר קיום יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדוח ניתוח רשום ככה: עזרה
חס11/03/2015קיבלתי הביתה את הדוח ניתוח ובו רשום: שחלות במראה תקין, רחם במראה תקין. חצוצרה ימין במראה תקין+ צבע עבר תקין. חצוצרה שמאל מוגדל מתאימה ל- סקטוסלפינקזס- הוסרה. בסקירת הבטן והאגן נמצאו הדבקויות וילונות דקות שהוסרו, שאר הסקירה תקינה. באזור הlucl חשד לנגע אנדומטריוזיס. לפי הבנתי החצוצרה עם הנוזל העכור שראו בשאיבה האחרונה נכרתה והשאר תקין??.. אגב תודה לכם אתם עושים עבודת קודש ובהחלט אתייעץ עם הרופא על החזרת מוקפאים + הזרעה או קיום יחסים מתוזמנים :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדוח ניתוח רשום ככה: עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)