עודף חומצה פולית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עודף חומצה פולית
    אני
    11/03/2015

שלום
    לאחר 3 הפלות חוזרות לאחר IVF.
    מסתבר שיש לי רמה קצת מעל הנורמה של B12, וכנראה עודף רציני של חומצה פולית, הרמה מעל סף המדידה כך שאי אפשר באמת לדעת עד כמה גבוה.
    לוקחת במשך שנים עוד לפני תחילת הטיפולים טריקרדיה. (מינון B12 שם גבוה והחומצה פולית 1000).
    האם יכול להסביר הפלות?
    האם כדאי להתחיל טיפול חדש בימים הקרובים במצב הזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף חומצה פולית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף חומצה פולית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/03/2015

הסיכון בהרעלה עקב עודף חומצה פולית הינו נמוך מאוד (כיוון שהיא מסיסה במים). מאידך, נטען כי נטילתה באופן מופרז עלולה להעלות הסיכון למחלת הסרטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    11/03/2015

תודה על התשובה אבל לא ברור לי האם רמה גבוהה מאוד של חומצה פולית
    תודהעלולה להיות גורם להפלות חוזרות, והאם יכולה להיות לזה גם השפעה על הצלחת הטיפול הבא.
    כלומר, האם הרמה הגבוהה עלולה להביא לביטול הטיפול שאמור להתחיל בימים הקרובים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אני
    11/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/03/2015

לא אמורה להיות השפעה על הטיפול ,ומלבד נטילת התכשיר הייתי בהחלט ממשיך בטיפול כרגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו