מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אתם מסבירים את הסיפור שלי.אני12/03/2015
רופאים יקרים ..
אחרי החזרת3 עוברים ב 15/1 והפלה טבעית ב 12/2.
ביטה ירד אחרי שבועיים ל 130 עברתי הסטרו הכל תקין חוץ ממחיצה .
לפני ההיסטרו אולטרסונד ..רחם נקי רירית דקה אין שאריות .
הביטה חזר לעלות הגיע עד 300 והתחילו כאבים בצד ימין .
הזרקת מטוטרקסאט ביום 2/3.
הכאבים חזרו אחרי 5 ימים בעוצמה חזקה .במיון .נצפה דם וקרישי דם באגן .הימוגלובין ירד מ 14 ל 10 תוך 4 שעות .
אתמול עברתי לפרוסקופיה נמצאה חצוצרה עם בצקת והייתה עבה ומלאה בקרישי דם אחרי שאיבת התוכן התחילה לדמם וכרתו אותה .
האם הריון חוץ רחמי שכביכול התחיל עם ההריון שהיה ברחם יתפתח כלכך באיטיות ?
האם ההיסטרוסקופיה הזיקה יש מצב שהייתה שארית ונדדה לחצוצרה בזמן הזלפת הנוזל ? הזוי אבל יכול להיות שהשארית המשיכה להתפתח בחצוצרה ולהפריש ביטה ?
כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת המחיצה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה
נונו13/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך אתם מסבירים את הסיפור שלי. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2015מצבים של היריון בו זמני ברחם וחצוצרה אינם נדירים,לאחר התאפסות הביטה ניתן לתכנן היסטרוסקופיה בחודש העוקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אני14/03/2015איך אני אמורה להבדיל בין דימום מהניתח שמצריך בדיקה לבין דימום וסת שעדיין לא התחיל מאז ההפלה ב 12/2 .
אמרו לי בבית החולים שדימום קל לא אמור להפחיד .
מיום הניתוח עד היום 4 ימים אחרי יש לי דימום קל בניגוב אבל בהחלט הוא אדום אפילו כהה יותר מוסת ואין כאבי מחזור בכלל .
מעקב אחרי ביטה והורמונים .אולי תוכל לעזור לי להבין איפה אני מבחינת קבלת מחזור .
12/2 הפלה בשבוע 6+4
1/3
lh 10
פרוגסטרון 2.2
אסטרודיל 400
ביטא 300
3/3
זריקת מטוטרקסט רירית דקה
8/3
lh 17
פרוגסטרון 8.8
אסטרודיל 600
ביטא 85.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/03/2015חשוב להמשיך מעקב עד התאפסות הבטא. אינך יכולה להבדיל בין שני סוגי הדימום - הפרשה קלה אינה דורשת בדיקה. דימום מוגבר שקשור לניתוח מופיע בדרך כלל יום או יומיים לאחריו, ככל שהזמן חולף, גוברים הסיכויים שאין קשר בין הדימום שיופיע לבין הנתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)