2 שאלות שמטרידות אותי..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות שמטרידות אותי..
    חסוי
    14/03/2015

אני נמצאת בשבוע 22 ועשיתי לפני יומיים סקירה מאוחרת והכל היה תקין ברוך השם. הרופא אמר שלי האולטרסאונד אני שבוע 22 פלוס 5 ימים האם זה שהעובר גדול בכמה ימים אומר משו?
    ואני לא כל כך מרגישה תנועות של העובר אבל בבדיקה הוא זז והכל היה בסדר. מזה אומר שאני לא מרגישה כל כך תנועות? זה הריון ראשון ואין לי מושג כל כך מה מרגישים. תודה אשמח למענה ל2 השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות שמטרידות אותי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות שמטרידות אותי.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/03/2015

היותו של העובר במשקל הגבוה במקצת לממוצע הינה בטווח התקין,שהרי לא כל העוברים שוקלים אותו דבר.
    בד״כ בהיריון ראשון היולדת חשה תנועות עובר יותר מאוחר,מצבים נוספים המעכבים את התחושה של תנועות עובר-שילייה ממוקמת בקיר קדמי,השמנת יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    14/03/2015

אין לי השמנת יתר.ולא הדבר השני. אולי ארגיש יותר מאוחר כמו שאמרת. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משו בבקשה

חסוי
    14/03/2015

ראיתי עכשיו שכתוב בדף של הסקירה המאוחרת שהשיליה אחורית האם ככה זה אמור להיות? קראתי שעדיף שהשיליה תהיה אחורית האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משו בבקשה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    15/03/2015

שליה יכולה להיות קדמית, פונדלית או אחורית. החשוב ביותר שלא מדובר בשליית פתח - מצב בו השליה מקדימה את ראש העובר. פרט לכך, אין עדיפות למיקום השליה (קדמית או אחורית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו