לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרה
    מור
    14/03/2015

שלום רב אני שבוע לאחר החזרת שני עוברים טריים, שבוע הבא אני צפויה לעשות ביגקת דם לגילוי ההריון..אני מרגישה כאבי גב תחתון ותחושות של לפני ווסת (כאבי בטן, כאבי גב , רגישות בחזה וכו) האם זה רע?
    אני יודעת שזה לא אינדיקציה להצלחה או לכישלון של התהליך , אבל אני חווה פשוט תחושות זהות של לפני ווסת וזה מדאיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי חמודה

חסוי
    15/03/2015

כל התחושות שאת מתארת היו לי לפני הבדיקת דם. יום למחרת ההחזרה היו לי כאבי מחזור שהתגברו מיום ליום וביום של הבדיקת דם לא.רציתי ללכת לעשות מרוב שכאבה לי הבטן והגב בדיוק כמו לפני מחזור והנה ברוך השם היום אני כבר חודש חמישי אז זה לא אומר כלום ממי חכי לבדיקת דם ואל תשללי את.ההריון למרות הכאבים אני אומרת לך ממש מנסיון.בהצלחהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מור
    15/03/2015

אני שמחה לשמוע על חוויות דומות שעברת , כל התהליך לא קל ..וכל תחושה מוציאה אותנו מהכלים. אני מקווה שבשבוע הבא אשמע בשורות טובות כמו שקרה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    15/03/2015

אין ספק שהתהליך אינו קל. אין קשר בין התחושות הללו לבין הסיכוי להרות. המשך בשורות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו